ΚΟΣΜΟΣ

Απίστευτο ξύλο δίπλα στην Βασίλισσα - Πώς αντέδρασε η Ελισάβετ

Απίστευτο ξύλο δίπλα στην Βασίλισσα - Πώς αντέδρασε η Ελισάβετ

Γυαλιά καρφιά  τα έκαναν κάποιοι θερμόαιμοι Άγγλοι κατά την διάρκεια των ιπποδρομιών του Royal Ascot, που αποτελεί ένα τα μεγαλύτερα events της Αγγλίας, και στο οποίο παραβρίσκεται σύσσωμη η βασιλική οικογένεια.

Ενώ όλα ήταν ήσυχα, τα αίματα άναψαν και οι παρευρισκόμενοι σε ένα από τα περίπτερα των ιπποδρομιών είδαν να εκσφενδονίζονται πάνω από τα κεφάλια τους καρέκλες, τραπέζια και ποτά. Ο πανικός προκλήθηκε μετά από καυγά μιας ομάδας μεθυσμένων ανδρών. Έντρομοι οι θαμώνες άρχισαν να τρέχουν προκειμένου να σωθούν με αποτέλεσμα να προκληθεί πανικός. Αμέσως επενέβη η αστυνομία και συνέλαβα τρία άτομα. Και όλα αυτά συνέβησαν την ώρα που η βασίλισσα Ελισάβετ βρισκόταν στις εξέδρες και επευφημούσε τους δρομείς της που λάμβαναν μέρος στους αγώνες.

Το Royal Ascot είναι ένα από τα σημαντικότερα κοινωνικά γεγονότα στη Βρετανία και την Ευρώπη, με ιστορία τριών αιώνων, στο οποίο σύσσωμη η βασιλική οικογένεια δίνει το "παρών", ενώ αυτό που ξεχωρίζει και έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα μέσα ενημέρωσης είναι τα εντυπωσιακά και πανάκριβα καπέλα που φορούν οι κυρίες, τα οποία καλύπτουν όλο το φάσμα από έργα τέχνης μέχρι... το απόλυτο κιτς.

Δείτε στην Gallery εικόνες από τα επεισόδια:

Διαβάστε επίσης:

«Βυθίσατε το Γιαβούζ»! Έτοιμη η Ελλάδα για ηχηρή απάντηση στους Τούρκους

Επτά φορές ισόβια στον serial killer της Κύπρου

Σχετικές ειδήσεις