ΚΟΣΜΟΣ

Αυτό είναι το βίντεο που ταρακούνησε όλο τον πλανήτη

Αυτό είναι το βίντεο που ταρακούνησε όλο τον πλανήτη

Σοκ έχει προκαλέσει στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής η είδηση ότι οι άνδρες της Αστυνομίας στην Τζόρτζια βρήκαν εγκαταλειμμένο σε δάσος, μέσα σε… πλαστική σακούλα ένα νεογέννητου μωρό.

Η Αστυνομία ακόμα αναζητεί πληροφορίες για τους ανθρώπους που παράτησαν μέσα σε πλαστική σακούλα το αγγελούδι που είχε ακόμα τον ομφάλιο λώρο.

Η είδηση έγινε γνωστή όταν το γραφείο της τοπικής αστυνομίας έδωσε χθες Τρίτη 25 Ιουνίου στη δημοσιότητα το βίντεο από τη διάσωση του μωρού που εντοπίστηκε σε δασική περιοχή.

Τα πλάνα τραβήχτηκαν την 6η Ιουνίου από την κάμερα που είχε στη στολή του ένας από τους άνδρες ασφαλείας. Όπως φαίνεται στο βίντεο, ένας αστυνομικός σχίζει την κίτρινη πλαστική σακούλα και βρίσκει το κοριτσάκι, που είχε ακόμη τον ομφάλιο λώρο.

«Λυπάμαι τόσο πολύ», ακούγεται να λέει ένας από τους παρευρισκόμενους στο σημείο. «Έως και σήμερα, λαμβάνουμε πληροφορίες από όλη την επαρχία σχετικά με την ταυτότητα του μωρού».

Οι αρχές αναφέρονται στο βρέφος ως «Baby India» και, όπως τονίζεται, το βίντεο δόθηκε στη δημοσιότητα έτσι ώστε να συλλέξουν πληροφορίες σχετικά με την οικογένειά του.

Δείτε το βίντεο:

Σχετικές ειδήσεις