ΚΟΣΜΟΣ

Αποκαλύφθηκε το μεγάλο ψέμα με το βίντεο που προκάλεσε σοκ (pics)

Αποκαλύφθηκε το μεγάλο ψέμα με το βίντεο που προκάλεσε σοκ (pics)

Φως στο μυστήριο με το βίντεο που τις τελευταίες ημέρες κάνει τον γύρο του διαδικτύου και απεικονίζει έναν άνδρα σε άσχημη κατάσταση (το αποστεωμένο σώμα και το δέρμα του θυμίζει περισσότερο μούμια).

Με αφορμή το σοκαριστικό αυτό βίντεο με το «καταφαγωμένο» πρόσωπό τα διεθνή μέσα ανέφεραν ότι περιήλθε σε αυτή την κατάσταση μετά από επίθεση που είχε δεχθεί από αρκούδα η οποία τον κρατούσε επί ένα μήνα στην φωλία της. «Η αρκούδα με κρατούσε για τροφή αργότερα», φέρεται να είπε ο Αλεξάντερ.

Ωστόσο, η αλήθεια, όπως γράφουν τώρα σε νέα τους ρεπορτάζ τα ξένα ΜΜΕ, όπως η Sun, η Daily Mail κ.α. απέχει πολύ από αυτό το σενάριο.

Δείτε στην gallery ποια είναι η αλήθεια για με το βίντεο που προκάλεσε σοκ σε όλο τον πλανήτη:

Το περιστατικό όπως παρουσιάστηκε από τα διεθνή ΜΜΕ την προηγούμενη εβδομάδα

«Δεν μπορούσαν να πιστέψουν στα μάτια τους μια ομάδα Ρώσων κυνηγών με αυτό που ανακάλυψαν οι σκύλοι τους στο δάσος έξω από την πόλη Tuva που βρίσκεται στη νότια Σιβηρία.

Σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα «The Sun», οι κυνηγοί βλέποντας ότι οι σκύλοι τους γάβγιζαν στις όχθες μια λίμνης, πλησίασαν να δουν τι συμβαίνει. Αυτό που αντίκρισαν ήταν – όπως χαρακτηριστικά ανέφεραν – ένα σχεδόν σκελετωμένο σώμα που θύμιζε… μούμια.

Όταν προσπάθησαν να προσεγγίσουν το σώμα που βρισκόταν στις όχθες της λίμνης ήρθε το δεύτερο σοκ. Ο γενειοφόρος αποστεωμένος άνδρας ήταν ζωντανός!

Όπως αποκαλύφθηκε στην συνέχεια, ο άτυχος άνδρας πριν από ένα περίπου μήνα είχε δεχθεί επίθεση αρκούδας με αποτέλεσμα να του σπάσει την σπονδυλική στήλη. Ωστόσο το άγριο ζώο αντί να τον κατασπαράξει τον… μετέφερε – όπως ανέφερε ο επιζών – στην φωλιά του και τον παρακολουθούσε μέχρι να αποφασίσει να τον χρησιμοποιήσει ως τροφή.

Σύμφωνα με τους κυνηγούς οι αρκούδες που ζουν στην συγκεκριμένη περιοχή ακολουθούν αυτή την τακτική με τα θηράματά τους, τα οποία κρατάνε κάπου φυλαγμένα μέχρι να πεινάσουν πολύ και να τα φάνε.

Σύμφωνα με τους γιατρούς, ο άτυχος άνδρας, ζει πραγματικά από θαύμα αφού ακόμα και το δέρμα του όπως ανέφεραν είχε αρχίσει αν σαπίζει. Επίσης οι περιγραφές του ίδιου του θύματος σχετικά με το πώς κρατήθηκε ζωντανός, σοκάρουν».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Βαριές «καμπάνες» για παραβάτες του ΚΟΚ: Δείτε τι αλλάζει από σήμερα 1η Ιουλίου

Νέα δημοσκόπηση: Αυτή είναι η διαφορά ΣΥΡΙΖΑ – ΝΔ 6 ημέρες πριν από τις εκλογές (pics)

Σχετικές ειδήσεις