ΚΟΣΜΟΣ

Φρίκη: Επίθεση πιθήκων σε άνθρωπο – Προσοχή, σκληρές εικόνες

Φρίκη: Επίθεση πιθήκων σε άνθρωπο – Προσοχή, σκληρές εικόνες

Από τους χάρου τα δόντια γλίτωσε ένας άνδρας από την Ινδία όταν χωρίς να το περιμένει και εκεί που ετοιμαζόταν να μπει στο σπίτι του, δέχτηκε ξαφνική επίθεση από… αφηνιασμένους πιθήκους.

Το περιστατικό – σύμφωνα με το ρεπορτάζ και το βίντεο που δημοσιεύει η ηλεκτρονική έκδοση της βρετανικής εφημερίδας Sun – συνέβη στο Βινταντάν στο βόρειο Ουτάρ Πραντές της Ινδίας. Στο βίντεο φαίνεται ο άτυχος Ινδός ο οποίος σταθμεύει το σκούτερ του έξω από την πόρτα του σπιτιού του όταν από έναν κάδο πετάγονται ξαφνικά οι περίπου 10 μαϊμούδες και του επιτίθενται.

Μάλιστα καταφέρνουν να ρίξουν στο έδαφος τον άτυχο άνδρα. Όταν κάποιοι από τους γείτονές του είδαν τον συμπολίτη τους στο έδαφος, έτρεξαν να απομακρύνουν τα ζώα με μια σκούπα προκειμένου να τον σώσουν από τη μανία τους. Ωστόσο το ανυποψίαστο θύμα υπέστη τραυματισμούς στο κεφάλι και στο στήθος.

Να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, τα κρούσματα από επιθέσεις πιθήκων έχουν αυξηθεί τα τελευταία χρόνια. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι πέρσι τα άγρια ζώα είχαν σκοτώσει ένα 72χρονο άνδρα.

Δείτε το βίντεο (ΠΡΟΣΟΧΗ, ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ):

Διαβάστε επίσης:

Έκτακτο δελτίο καιρού - ΕΜΥ: Έρχονται επικίνδυνα φαινόμενα - Καύσωνας και βροχές τις επόμενες ώρες

Δεν φαντάζεστε τι βρήκε ο Μητσοτάκης στο Μαξίμου όταν έφυγε ο Τσίπρας

Δείτε ΕΔΩ όλα τα αποτελέσματα των Εκλογών 2019

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τις Εκλογές 2019

Σχετικές ειδήσεις