ΚΟΣΜΟΣ

Το ερωτικό παιχνίδι κατέληξε σε τραγωδία - Τον έσφαξε πάνω στα προκαταρκτικά

Το ερωτικό παιχνίδι κατέληξε σε τραγωδία - Τον έσφαξε πάνω στα προκαταρκτικά

Απίστευτη τραγωδία, με τις ταινίες... Κουνγκ Φου να «καίνε» το ζευγάρι.

στιλέτο, μήκους 35 εκατοστών, κατά τη διάρκεια ενός σεξουαλικού παιχνιδιού που είχε ολέθρια κατάληξη, σκότωσε τον σύζυγό της μια 49χρονη.

Σύμφωνα με το Associated Press, που επικαλείται πληροφορίες από την τοπική εφημερίδα του Χάντινγκτον, The Herald-Dispatch, η Τζένιφερ Λιν Βία καταδικάστηκε την περασμένη Δευτέρα σε φυλάκιση 15 ετών για ανθρωποκτονία εν βρασμώ ψυχής, δύο χρόνια μετά τον θάνατο του συζύγου της Τόμας Βία, το 2017, από μαχαιριά στην καρδιά.

Αρχικά η 49χρονη αντιμετώπιζε κατηγορίες για φόνο πρώτου βαθμού, όμως αργότερα το κατηγορητήριο τροποποιήθηκε με βάση τα ευρήματα της αστυνομίας. Η Βία είχε προσπαθήσει να κρύψει από τις Αρχές τι πραγματικά συνέβη, παρουσιάζοντας διαφορετικές εκδοχές για το πώς ο σύζυγός της κατέληξε με ένα μαχαίρι στην πλάτη, ισχυριζόμενη για παράδειγμα ότι ο άτυχος άνδρας γλίστρησε σε νερό και έπεσε πάνω στο μαχαίρι.

Σύμφωνα με τον συνήγορο υπεράσπισης της Βία, το ζευγάρι πριν το τραγικό περιστατικό είχε αρχίσει να βλέπει «ταινίες Κουνγκ Φου», που τους ενέπνευσαν ώστε να αρχίσουν να επιδίδονται σε βίαια προκαταρκτικά και σεξουαλικά παιχνίδια με όπλα.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Κρήτη: Θρίλερ με το θάνατο της βιολόγου - Η νεκροψία θα «δείξει» αν είναι δολοφονία (pics&vids)