ΚΟΣΜΟΣ

Μέγα σκάνδαλο: Διάσημος τραγουδιστής έκανε τεστ πατρότητας – Η μεγάλη αποκάλυψη (pics)

Μέγα σκάνδαλο: Διάσημος τραγουδιστής έκανε τεστ πατρότητας – Η μεγάλη αποκάλυψη (pics)

Την μητέρα ενός 43χρονου άνδρα, που εδώ και χρόνια υποστηρίζει ότι ο γιός της είναι ο καρπός του έρωτά της με πασίγνωστο τραγουδιστή της διεθνούς μουσικής σκηνής, δικαίωσαν τα ισπανικά δικαστήρια.

Όπως μεταδίδει η βρετανική εφημερίδα Daily Mail, η πρώην χορεύτρια Maria Edite προσπαθεί εδώ και χρόνια να αποδείξει ότι ο 43χρονος σήμερα γιος της, Javier Sanchez-Santos έχει πατέρα τον 75χρονο βραβευμένο με Grammy τραγουδιστή, με τον οποίο διατηρούσε σχέση το 1975.

Ο πασίγνωστος τραγουδιστής που έχει 8 παιδιά, όλα αυτά τα χρόνια αρνείται ότι είναι πατέρας του Javier και μάλιστα δεν έχει δεχτεί να υποβληθεί σε τεστ πατρότητας.

Ωστόσο, το δικαστήριο της Βαλένθια αποφάνθηκε ότι ο Javier Sanchez-Santos είναι γιος του παγκοσμίου φήμης τροβαδούρου αφού εκτός από τη φυσική τους ομοιότητα, με τεστ πατρότητας που έκανε ο σύζυγος της μητέρας του, αποδείχθηκε ότι δεν είναι βιολογικό του παιδί.

Μετά και από αυτήν την εξέλιξη, ο πασίγνωστος τραγουδιστής θα πρέπει μέσα σε 20 ημέρες να προσέλθει στο δικαστήριο προκειμένου να αμφισβητήσει την απόφαση.

Δείτε στην gallery ποιος είναι ο πασίγνωστος τραγουδιστής αλλά και τον 43χρονο που υποστηρίζει ότι είναι γιός του:

Διαβάστε επίσης:

Πληρώνεις με κάρτα; Έρχονται σαρωτικές αλλαγές - Τι πρέπει να προσέξεις

Πτήση - θρίλερ της Ryanair: «Κόλαση» για 3 ώρες μέσα στο αεροπλάνο - Δείτε τι συνέβη

Σχετικές ειδήσεις