Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΚΟΣΜΟΣ

Σοκαριστικό video: Λεοπάρδαλη επιτίθεται σε 2χρονο παιδί

Δημήτρης Δρίζος Δημήτρης Δρίζος

«Παγώνει» το αίμα από τις κραυγές!

Ένα δίχρονο αγόρι δέχτηκε την επίθεση λεοπάρδαλης σε ζωολογικό κήπο της Ταϊλάνδης, με το παιδί να σώζεται από θαύμα.

Ο Orr Burns και η οικογένειά του, ταξίδεψαν στην Ταϊλάνδη και το εξωτικό Κο Σαμουί για να απολαύσουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές, ωστόσο σύντομα η διασκέδαση σε τοπικό ζωολογικό κήπο, μετατράπηκε σε εφιάλτη.

Αφού η ξενάγηση έγινε, η οικογένεια των Ισραηλινών τουριστών αποφάσισε να τραβήξει φωτογραφίες με μια λεοπάρδαλη, κάτι το οποίο συνηθίζεται.

Κανείς δεν περίμενε αυτό που θα συνέβαινε

«Περιμέναμε μπροστά σε μια καλύβα. Κανείς μας δεν ήξερε τι ήταν πίσω από την πόρτα. Ένας άντρας άνοιξε την πόρτα και η λεοπάρδαλη ξεπήδησε και άρχισε να τρέχει έξω», ανέφερε ο Rafe Benvenisti, θείος του μικρού Orr.

Ο Tony, όπως είναι το όνομα της λεοπάρδαλης, έτρεξε προς την μητέρα του Orr, πέρασε κάτω από τα πόδια της και στη συνέχεια άρπαξε το μικρό παιδί από το πρόσωπο, μπροστά στα μάτια των εμβρόντητων συγγενών του.

«Δεν άφηνε τον Orr από το στόμα του. Τον άφησε παρά μόνο όταν τον κλώτσησαν στο κεφάλι. Κρατούσε τον Orr για πέντε δευτερόλεπτα και του έσφιγγε το κεφάλι», πρόσθεσε ο θείος του.

Το παιδί διακομίστηκε στο νοσοκομείο, εκεί όπου οι γιατροί διάγνωσαν σπασμένο το ένα ζυγωματικό αλλά και πολύ βαθιά τραύματα από τα δόντια του αιλουροειδούς.