Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΚΟΣΜΟΣ

Πάει να κλέψει γιαγιά που κάνει ανάληψη – Αυτό που ακολούθησε θα σας αφήσει άφωνους (vid)

Newsbomb

Όποιος έχει μιλήσει με κάποιον ηλικιωμένο σχετικά με τις φοβίες που ενδεχομένως να έχει, σίγουρα η στιγμή που κάνουν ανάληψη από ATM μόνοι τους είναι μια από αυτές.

Και όχι, ο λόγος δεν έχει να κάνει με τη χρήση της τεχνολογίας αλλά με την αύξηση της εγκληματικότητας και τις ληστείες που γίνονται ακόμα και για λίγα ευρώ.

Ωστόσο η 81χρονη Ντορίν Τζόουνς δεν είναι μια από αυτούς τους ηλικιωμένους και το απέδειξε με τις πράξεις της.

Η γυναίκα βρισκόταν σε κεντρικό δρόμο στο Μπλάκχιθ, των Δυτικών Μίντλαντς της Αγγλίας και μπροστά από ένα μηχάνημα αυτόματης ανάληψης μετρητών της τράπεζας Lloyd’s έτοιμη να «σηκώσει» τη σύνταξή της.

Όπως εξήγησε η κα Τζόουνς, μια γυναίκα την προσέγγισε. Κρατούσε στα χέρια της ένα χαρτί, άρχισε να κάνει χειρονομίες και στη συνέχεια, όπως υποστηρίζει έκανε μια απότομη κίνηση προς την κάρτα αναλήψεων της 81χρονης.

«Εκείνη τη στιγμή σκέφτηκα: όχι, δεν θα πάρεις τα λεφτά μου, τα έχω δουλέψει» είπε η 81χρονη στην εκπομπή Crimewatch του BBC εξηγώντας πως τη στιγμή που την προσέγγισε η άγνωστη γυναίκα, εκείνη προσπαθούσε να «σηκώσει» την σύνταξή της.

Πρώτα, όπως λέει, έσφιξε δυνατά την κάρτα στο χέρι της και μετά άρπαξε την γυναίκα που, όπως λέει, ήθελε να την ληστέψει.

«Την έπιασα από τα μαλλιά και από το γιακά και άρχισε να ουρλιάζει αλλά εγώ είμαι αυτή που θα έπρεπε να ουρλιάζω και να κλαίω. Μόλις την άφησα έτρεξε μακριά και έστριψε στη γωνία» συνέχισε η 81χρονη.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Γιώργος Παπαδάκης: Κάρε - καρέ η πτώση του - Χαμός στον «αέρα» της εκπομπής

«Βόμβα»: Ξανά στην Eurovision η Ελένη Φουρέιρα - Δεν θα πιστεύετε με ποια χώρα