Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΚΟΣΜΟΣ

Σεισμός Αλβανία: Βίντεο σοκ - Διασώστες τρέχουν να σωθούν από μισογκρεμισμένο κτήριο

Newsbomb

Μία συγκλονιστική στιγμή κατέγραψε η κάμερα του Alpha, από τις προσπάθειες της ελληνικής ΕΜΑΚ μαζί με τους Αλβανούς διασώστες να απεγκλωβίσουν ανθρώπους που βρίσκονται εγκλωβισμένοι στα συντρίμμια ενός μισογκρεμισμένου κτηρίου στην πόλη Τουμάν, στην Αλβανία.

Τα πλάνα μαρτυρούν πόσο δύσκολη είναι η δουλειά των διασωστών, οι οποίοι εδώ και ένα 24ωρο προσπαθούν με όλα τα μέσα να βρουν και να ανασύρουν εγκλωβισμένους από τα συντρίμμια που άφησε πίσω του ο σεισμός των 6,4 Ρίχτερ στην Αλβανία.

Στο συγκεκριμένο σημείο, οι διασώστες επιχειρούσαν την στιγμή που σημειώθηκε νωρίτερα το απόγευμα της Τετάρτης ο μεγάλος μετασεισμός μεγέθους 5,3 Ρίχτερ, που δυσκόλεψε ακόμα περισσότερο το έργο τους.

Η ρεπόρτερ του Alpha μετέδιδε σε ζωντανή σύνδεση τις δραματικές στιγμές που έζησαν κατά τη διάρκεια του ισχυρού μετασεισμού, με τους διασώστες να αναγκάζονται να φύγουν από τα ερείπια για να μην τραυματιστούν.

Εκείνη ακριβώς τη στιγμή, οι διασώστες εγκαταλείπουν τρέχοντας το μισογκρεμισμένο κτήριο, γιατί φοβούνται ότι θα καταρρεύσει αφού κρέμεται από μία κλωστή.

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο στην παραπάνω gallery

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Θλίψη: Νεκρός διάσημος ηθοποιός – Ήταν μόλις 35 ετών (pics)