Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΚΟΣΜΟΣ

Άγριο έγκλημα: Πατέρας σκότωσε τα 5 παιδιά του

Newsbomb

Οι αστυνομικοί αρχικά εξιχνίασαν την υπόθεση δολοφονίας του ενός παιδιού του, και από εκεί κι έπειτα κατάφεραν να καταλάβουν πως την ίδια μοίρα είχαν και τα υπόλοιπα 4.

Μια εξαφάνιση ενός παιδιού στην Καλιφόρνια, οδήγσε την Αστυνομία σε έναν πατέρα και στην ανακάλυψη πως όχι μόνο δολοφόνησε το μωρό αλλά την ίδια ακριβώς μοίρα είχαν και τα άλλα τέσσερα αδέρφια του.

Το κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται το 2007, όταν το άψυχο σώμα ενός μωρού είχε βρεθεί από ψαρά. Το μωρό ήταν μέσα σε ένα κιβώτιο με βαρίδια για να το κρατούν στον βυθό.

Το DNA του ενός έτους, Nikko Perez, καταχωρήθηκε στην βάση του FBI, ωστόσο για χρόνια δεν υπήρχε κάποιο αντίστοιχο ώστε να συνδεθεί με αυτό και να βοηθήσει στην έρευνα.

Τα χρόνια πέρασαν, ο πατέρας του παιδιού, Paul Perez, μπήκε από την αρχή στο στόχαστρο των Αρχών, όταν έγινε η ταυτοποίηση του παιδιού και έτσι ξεκίνησε η αναζήτηση για τον δολοφόνο.

Σύντομα, οι Αστυνομικοί ανακάλυψαν πως και τα άλλα 4 αδέρφια του Nikko είχαν πέσει θύματα δολοφονίας από τον ίδιο τους τον πατέρα.

Ήταν η Kato Allen Perez γεννημένη το 1992. η Mika Alena Perez, γεννημένη το 1995, ένας δεύτερος Nikko Lee Perez γεννημένος το 1997 και η Kato Krow Perez, γεννημένη το 2001.

Τα πτώματα των 3 τελευταίων δεν έχουν ακόμα βρεθεί. Πιστεύεται πως ο πατέρας τους όχι μόνο τα δολοφόνησε αλλά τα βασάνισε κιόλας.

Ο 57χρονος Perez είχε εκτίσει ποινή και παλιότερα για διάφορα αδικήματα.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κόμπι Μπράιαντ: Τα εννέα πρόσωπα της τραγωδίας