Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΚΟΣΜΟΣ

Έξαλλοι οι Βρετανοί με το «πειραγμένο» χριστουγεννιάτικο βίντεο της βασίλισσας Ελισάβετ

Μάριος Καλογερόπουλος Μάριος Καλογερόπουλος

Το «πειραγμένο» βίντεο με πρωταγωνίστρια τη βασίλισσα Ελισάβετ μεταδόθηκε από το Channel 4

 

Στο βίντεο, το οποίο έφερε εξ αρχής τη σήμανση ότι ήταν αποτέλεσμα επεξεργασίας, η βασίλισσα Ελισάβετ παρουσιάζεται να αναφέρεται κατά τη διάρκεια του χριστουγεννιάτικου μηνύματός της τόσο στον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ όσο και στον πρίγκιπα Άντριου, δύο υποθέσεις που ταλάνισαν πολύ το 2020 το παλάτι του Μπάκιγχαμ.

Το βίντεο μεταδόθηκε, μάλιστα, μόλις 25 λεπτά μετά την μετάδοση του πραγματικού βίντεο το μεσημέρι των Χριστουγέννων από το BBC.

Τη βασίλισσα Ελισάβετ υποδύθηκε η ηθοποιός Ντέμπρα Στίβενσον με το κείμενο να έχέι αναφορές και στις ελλείψεις χαρτιών υγείας στην αρχή της πανδημίας του κορονοϊού.

Οι... ασεβείς δημιουργοί του έφτασαν στο σημείο να παρουσιάσουν την βασίλισσα της Αγγλίας να χορεύει δήθεν για να ανεβάσει το βίντεο στην πλατφόρμα Tik Tok.

Όπως ήταν αναμενόμενο το βίντεο προκάλεσε και αρκετά αρνητικά σχόλια καθώς η μοναρχία είναι ένας θεσμός με μεγάλη παράδοση στην Αγγλία.

«Αηδιαστικό αυτό που είδα. Η βασίλισσα είναι ακόμα δυνατή και εκτελεί άρτια τα καθήκοντά της. God save the Queen» έγραψε ένας χρήστης του Twitter. «Δεν είμαι οπαδός της μοναρχίας αλλά η βασίλισσα είναι πάντα σωστή και οι πολίτες τη σέβονται και τη θαυμάζουν» σχολίασε ένας δεύτερος.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.