Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΚΟΣΜΟΣ

Μακελειό: Του έβαλε τις φωνές ο πατέρας του και εκείνος σκότωσε όλη την οικογένειά του

Newsbomb

Δεν μπορεί να χωρέσει ανθρώπου νους τι έκανε ένας έφηβος για μια απλή παρατήρηση του πατέρα του!

Ακόμη ένα μακελειό στις ΗΠΑ καθώς ένας έφηβος δεν δίστασε να εκτελέσει όλη του την οικογένεια μετά από έναν τσακωμό με τον πατέρα του!

Τα θύματα ήταν οι Kezzie Childs 42 ετών, Raymond Childs 42 ετών, Elijah Childs 18 ετών, Rita Childs 13 ετών και η Kiara Hawkins 19 ετών και το αγέννητο παιδί της, καθώς ήταν έγκυος.

Σημειώνεται ότι ο μικρότερος αδελφός του τραυματίστηκε σοβαρά στο μακελειό, αλλά έζησε για να πει στις αρχές τι συνέβη, σύμφωνα με την αστυνομική έκθεση που ανέφερε το δίκτυο Fox.

Το αγόρι είπε ότι ο αδελφός του ήταν εξοργισμένος επειδή ο πατέρας τους, τον επέπληξε γιατί έφυγε από το σπίτι χωρίς να ενημερώσει.

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο μικρότερος αδελφός στις αρχές, την ώρα που ακούστηκαν οι πρώτοι πυροβολισμοί βρισκόταν μαζί με τους γονείς του στον επάνω όροφο και η αδελφή του φώναζε. Ακολούθησε ο ήχος περισσότερων σφαιρών – τότε ο δολοφόνος «κατέβηκε από τις σκάλες με ένα πιστόλι και άρχισε να πυροβολεί», είπε στους αστυνομικούς. Ο νεότερος αδελφός έφυγε από την πόρτα, αλλά ο δράστης τον κυνήγησε, πυροβολώντας τον.

Ο έφηβος δράστης, που δεν έχει κατονομαστεί από τις αρχές λόγω της ηλικίας του, συνελήφθη τη Δευτέρα και είναι αντιμέτωπος με την ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ερντογάν: «Μαρτύρησε χωρίς ξύλο» - Η μπλόφα, η παγίδα στην Ελλάδα και ο «λαγός»