Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΚΟΣΜΟΣ

Κούβα: Σάλος για τον εγγονό του Φιντέλ Κάστρο και τη βόλτα του με πολυτελές αυτοκίνητο

Μάριος Καλογερόπουλος Μάριος Καλογερόπουλος

Σάλος έχει ξεσπάσει στην Κούβα μετά το βίντεο που δείχνει τον εγγονό του Φιντέλ Κάστρο να κάνει βόλτα με μια πολυτελή Mercedes και να πανηγυρίζει για την επιτάχυνσή της.

Ο Σάντρο Κάστρο, ο οποίος είναι ιδιοκτήτης νυχτερινού κέντρου, έχει καταγραφεί σε βίντεο να τρέχει σε αυτοκινητόδρομο της Κούβας την ώρα που η χώρα βιώνει την χειρότερη οικονομική κρίση από τη δεκαετία του ’90 λόγω και της κρίσης του κορονοϊού.

«Είμαστε συνηθισμένοι άνθρωποι αλλά ενίοτε πρέπει να βγάλουμε έξω τα μικρά παιχνίδια που έχουμε στο σπίτι μας» ακούγεται να λέει ο Σάντρο Κάστρο στην κοπέλα που είναι μαζί του στο αυτοκίνητο.

Στη συνέχεια ο εγγονός του Φιντέλ Κάστρο την καλεί να επικεντρωθεί στο ταχύμετρο με το πολυτελές αυτοκίνητό του να φτάνει μέχρι τα 145χλμ/ώρα ενώ το όριο ταχύτητας στην Κούβα είναι στα 100χλμ/ώρα.

Όπως ήταν αναμενόμενο το βίντεο προκάλεσε μεγάλες αντιδράσεις ειδικά ανάμεσα στις τάξεις των οπαδών της κουβανικής επανάστασης που τον κατηγόρησαν για υποκρισία.

Υπήρξαν, μάλιστα, και εκκλήσεις μέσω των social media προκειμένου να υπάρξει έρευνα για τα εισοδήματα του Σάντρο Κάστρο με τους πιο ακραίους να ζητούν μέχρι και τη φυλάκισή του.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

ΜΕΘ και κρούσματα φέρνουν νέα μέτρα από Πέμπτη – Στο «τραπέζι» και το ολικό lockdown σε όλη τη χώρα