Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΚΟΣΜΟΣ

ΗΠΑ: Δραματική καταδίωξη φυγά από αστυνομικό – «Βροχή» οι σφαίρες και νεκρός ο ένοπλος

Μάριος Καλογερόπουλος Μάριος Καλογερόπουλος

Τις δραματικές στιγμές καταδίωξης ενός ενόπλου κατέγραψε η κάμερα αστυνομικού στην Καλιφόρνια – Η καταδίωξη έληξε με τον αστυνομικό να πυροβολεί τον φυγά ο οποίος είχε ανοίξει πρώτος πυρ

Δραματική κατάληξη είχε η καταδίωξη ενός φυγά από αστυνομικό στην Καλιφόρνια καθώς ο ένστολος πυροβόλησε και σκότωσε τον 34χρονο ο οποίος νωρίτερα είχε ανοίξει πυρ εναντίον του.

Η καταδίωξη ξεκίνησε όταν ο αστυνομικός Μπράιαν Μπερτς ενημερώθηκε ότι υπάρχει ένα αυτοκίνητο ο επιβάτης του οποίου αναζητείται για ένοπλη ληστεία.

Όταν ο Μπερτς, ο οποίος υπηρετούσε έξι χρόνια στην αστυνομία εντόπισε το αυτοκίνητο με οδηγό τον 34χρονο Τζόσουα Τζέιμς Γκλόρια, εκείνος αντί να σταματήσει στο σήμα πάτησε γκάζι για να διαφύγει.

Κάποια στιγμή ο Γκλόρια σταμάτησε το αυτοκίνητό του και ξεκίνησε να τρέχει.

Όταν σταμάτησε και ο αστυνομικός προκειμένου να συνεχίσει την καταδίωξη με τα πόδια, ο 34χρονος άνοιξε πυρ εναντίον του.

Όπως φαίνεται στο βίντεο ο αστυνομικός προσπάθησε να βρει καταφύγιο με τον 34χρονο να επιχειρεί να κλέψει την μοτοσικλέτα του.

Ο αστυνομικός, τότε, πυροβόλησε δύο φορές κατά του 34χρονου, ο οποίος προσπάθησε εκ νέου να διαφύγει με τον Μπερτς να πυροβολεί άλλες τρεις φορές.

Αποτέλεσμα ήταν ο Γκλόρια να πέσει νεκρός.

Όπως έγινε γνωστό στη συνέχεια σε βάρος του Γκλόρια εκκρεμούσαν εντάλματα σύλληψης για απόπειρα δολοφονίας και παράνομη οπλοκατοχή.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Επίσημη πρώτη για τα self tests: Με αρνητικό αποτέλεσμα η προσέλευση των εργαζομένων - Ποιους αφορά