Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΚΟΣΜΟΣ

Ινδονησία: Το πλήρωμα του βυθισμένου υποβρυχίου τραγουδάει «αντίο»- Δείτε το βίντεο

Newsbomb

Ένα ανατριχιαστικά προφητικό βίντεο από το πλήρωμα του υποβρυχίου που εντοπίστηκε προ ημερών σε 3 κομμάτια στα ανοιχτά του Μπαλί κάνει το γύρο του κόσμου.

Το συγκινητικό στιγμιότυπο όπου το πλήρωμα του υποβρυχίου τραγουδά ένα αποχαιρετιστήριο τραγούδι έδωσε στη δημοσιότητα το Πολεμικό Ναυτικό της χώρας.

Η λήψη του έγινε πριν από μερικές εβδομάδες. Στο βίντεο τα μέλη του πληρώματος τραγουδούν ένα κομμάτι με τίτλο «Sampai Jumpa» που μεταφράζεται ως «αντίο» ή «θα ιδωθούμε αργότερα».

Οι Αρχές της Ινδονησίας επιβεβαίωσαν την Κυριακή ότι το KRI NANGGALA, το οποίο ναυάγησε ανοικτά των ακτών του Μπαλί την Τετάρτη, εντοπίστηκε σε τρία κομμάτια στον βυθό της θάλασσας. Και τα 53 μέλη του πληρώματος θεωρούνται νεκρά.

Το υποβρύχιο συμμετείχε σε άσκηση και τα αίτια του ναυαγίου παραμένουν άγνωστα.
Στο βίντεο εμφανίζεται μεταξύ άλλων ο κυβερνήτης του υποβρυχίου, Χέρι Οκταβιάν ανάμεσα στα μέλη του πληρώματος που τραγουδάνε με κιθάρα.

Αποχαιρετούσαν τον απερχόμενο διοικητή του σώματος υποβρυχίων. Το υποβρύχιο -σε κομμάτια πλέον- βρίσκεται σε βάθος μεγαλύτερο των 800 μέτρων και απαιτείται εξειδικευμένος εξοπλισμός για την ανέλκυσή του.

Ο πρόεδρος της χώρας Τζόκο Γουιντόντο χαρακτήρισε το πλήρωμα «μεγάλους πατριώτες» και δεσμεύτηκε ότι η κυβέρνηση θα αναλάβει το κόστος σπουδών των παιδιών τους.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Εμβόλιο κορονοϊού: Το χρονοδιάγραμμα της Μεγάλης Εβδομάδας - Από 5 Μαΐου στο πρόγραμμα και της J&J