Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΚΟΣΜΟΣ

Βίντεο: Έδιωξε αρκούδα με γυμνά χέρια για να σώσει τα σκυλιά της

Newsbomb

Τον γύρο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης έκανε το Σαββατοκύριακο βίντεο όπου φαίνεται μια καφετιά αρκούδα να σκαρφαλώνει σε έναν φράχτη για να μπει στον κήπο ενός σπιτιού, ενώ της γαβγίζουν σκυλιά- με μια γυναίκα να εμφανίζεται και να την σπρώχνει, δίνοντας στα σκυλιά χρόνο να απομακρυνθούν με ασφάλεια.

Σύμφωνα με το Fox35 Orlando, μια χρήστης του TikTok ονόματι Μπρέντα, που κάνει αναρτήσεις με το username Bakedlikepie, ανέβασε το βίντεο. Από τότε που ανέβηκε στα social media, έχει θεαθεί εκατομμύρια φορές.

Σύμφωνα με την ανάρτηση το βίντεο κατεγράφη από κάμερες ασφαλείας στο σπίτι της ξαδέλφης της Μπρέντα, Χέιλι. Σε αυτό φαίνεται μια καφετιά αρκούδα να σκαρφαλώνει σε έναν φράχτη και να μπαίνει στον κήπο, μαζί τα μικρά της. Σκυλιά εμφανίζονται και αρχίζουν να γαβγίζουν. Ένα από τα μεγαλύτερα τρέχει πάνω της και χτυπιέται στο πρόσωπο αρκετές φορές από το μεγαλύτερο ζώο.

Μετά η Χέιλι φαίνεται να εμφανίζεται τρέχοντας και να σπρώχνει την αρκούδα, ρίχνοντάς την. Αν και σκαρφάλωσε ξανά, αυτό έδωσε στη Χέιλι τον χρόνο για να μαζέψει τα σκυλιά και να τα απομακρύνει.

Όπως είπε σε άλλο βίντεο, η ίδια ζει στα βουνά, και εφόσον είναι καλοκαίρι, οι αρκούδες δεν αποτελούν σπάνιο φαινόμενο.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Τραγωδία στο λιμάνι του Πειραιά: Ένας νεκρός από πτώση αυτοκινήτου στη θάλασσα