Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΚΟΣΜΟΣ

Καναδάς: Βουτιά δροσιάς σε πισίνα για τη μαμά αρκούδα και τα μικρά της (Vid)

Newsbomb

Σε μία πισίνα οδήγησε μία μαμά αρκούδα τα δύο μικρά της για να αναουφιστούν απο τη ζέστη στη Βρετανική Κολοβία του Καναδά. Το απίστευτο περιστατικό κάνει το γύρο του κόσμου.

Τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί με μία καλοκαιρινή βουτιά σε θάλασσα ή πισίνα τις ημέρες του καύσωνα. Το ίδιο φαίνεται να «σκέφτηκε» μία μαμά αρκούδα που πήγε τα μικρά της για…μπάνιο σε μία πολυτελή πισίνα στη Βρετανική Κολομβία.

Η θερμοκρασία στην περιοχή ξεπερνούσε τους 46,6 βαθμούς Κελσίου. Ο ιδιοκτήτης της πισίνας εξεπλάγη όταν αντίκρισε τους απρόσκλητους επισκέπτες στον κήπο του σπιτιού του.

Διατήρησε ωστόσο την ψυχραιμία του και κατάφερε να «τραβήξει» και το στιγμιότυπο που πλέον κάνει το γύρο του κόσμου. Αφού τελείωσαν το μπάνιο τους και δροσίστηκαν οι «λουόμενοι» πήδηξαν το φράκτη του σπιτιού και επέστρεψαν στο...σπίτι τους.

Τις τελευταίες ημέρες ένας «θόλος ζέστης» πάνω από τον δυτικό Καναδά έχει προκαλέσει ρεκόρ θερμοκρασιών στη χώρα. Οι μετεωρολόγοι κατέγραψαν περισσότερα από 40 νέα ρεκόρ θερμοκρασίας στη Βρετανική Κολομβία στη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, κυρίως στο θέρετρο σκι Γουίσλερ.

Λόγω των πρωτόγνωρων θερμοκρασιών έχουν εξαντληθεί τα αποθέματα των καταστημάτων σε κλιματιστικά και ανεμιστήρες, ενώ οι πόλεις έχουν ανοίξει κέντρα όπου οι πολίτες μπορούν να καταφύγουν για να αποφύγουν τη ζέστη.

Παράλληλα έχει ανασταλεί ο εμβολιασμός κατά της covid-19 και τα σχολεία έκλεισαν, ενώ η κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος στη Βρετανική Κολομβία έφτασε στα ύψη.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κλοπή πίνακα του Πικάσο: Παρακολουθούσε 6 μήνες την Εθνική Πινακοθήκη - «Τον πήρα γιατί είχα πάθος»