Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΚΟΣΜΟΣ

Βίντεο: Η τρομακτική στιγμή που ζευγάρι στο διαμέρισμά του βιώνει έκρηξη σε εργοστάσιο χημικών

Newsbomb

Την τρομακτική στιγμή που μια έκρηξη σε εργοστάσιο χημικών στη Μπανγκόκ συγκλόνισε ένα ζευγάρι στο διαμέρισμά του κατέγραψε ο φακός της κάμερας.

Την τρομακτική στιγμή που μια έκρηξη σε εργοστάσιο χημικών στα περίχωρα της Μπανγκόκ συγκλόνισε ένα ζευγάρι που ξεκουραζόταν στον καναπέ του διαμερίσματός του, βλέποντας τηλεόραση, κατέγραψε ο φακός κάμερας.

Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της Daily Mail, το ζευγάρι, που ζήτησε να μην κατονομαστεί, έβλεπε ταινία τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας στην επαρχία Σαμούτ Πρακάν στην Ταϊλάνδη όταν έγινε η έκρηξη.

Η εν λόγω έκρηξη, κοντά στο διεθνές αεροδρόμιο της Μπανγκόκ, άφησε το Ming Dih Chemical Co σε ερείπια, με έναν 18χρονο εθελοντή πυροσβέστη νεκρό και πάνω από 60 τραυματίες.

Τοξικά νέφη καπνού υψώθηκαν στον ουρανό και πάνω από 1.800 άνθρωποι χρειάστηκε να απομακρυνθούν από την περιοχή σε ακτίνα 4,8 χιλιομέτρων από το εργοστάσιο, σύμφωνα με αξιωματούχους.

Η κάμερα κατέγραψε την ακριβή στιγμή που οι πόρτες του σαλονιού γίνονται θρύψαλα από το ωστικό κύμα, στέλνοντας στον αέρα κομμάτια τζαμιού.

Το ζευγάρι πήγε στο νοσοκομείο με μώλωπες και γρατσουνιές μετά την έκρηξη.

«Θέλω να ξέρουν όλοι ότι είμαι ασφαλής. Τραυματιστήκαμε και οι δύο, μα είμαστε ζωντανοί. Το σπίτι μπορεί να επισκευαστεί, δεν είναι πρόβλημα. Χαιρόμαστε που είμαστε ζωντανοί» είπε ο σύζυγος.

Η αρχική έκρηξη προκάλεσε ζημιές σε περίπου 100 σπίτια και 15 αυτοκίνητα. Το αίτιο παραμένει άγνωστο.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Η ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων φέρνει νέα μέτρα: Εξετάζεται η επιστροφή της μάσκας παντού