Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΚΟΣΜΟΣ

ΗΠΑ: Επεισοδιακή πτήση - Γυναίκα προσπάθησε να ανοίξει την πόρτα και να δαγκώσει αεροσυνοδό

Μάριος Καλογερόπουλος Μάριος Καλογερόπουλος

Επεισοδιακή ήταν η πτήση αεροπλάνου των American Airlines όταν μια γυναίκα προσπάθησε να ανοίξει την πόρτα ενώ στη συνέχεια δάγκωσε μια αεροσυνοδό

Δραστικά μέτρα για μια γυναίκα επιβάτη ελήφθησαν σε πτήση των American Airlines αφού εκείνη προσπάθησε να ανοίξει την πόρτα και να δαγκώσει αεροσυνοδό.

Το επεισόδιο συνέβη σε πτήση από το Ντάλας προς την Σάρλοτ στις 6 Ιουλίου.

Τελικά οι υπεύθυνοι της πτήσης υποχρεώθηκαν να δέσουν με μονωτική ταινία την γυναίκα σε ένα κάθισμα προκειμένου να διασφαλίσουν ότι δεν θα προκαλέσει άλλο επεισόδιο.

Σύμφωνα με την Daily Mail η γυναίκα φέρεται να υπέστη κάποιο ψυχιατρικό επεισόδιο δύο ώρες μετά την απογείωση του αεροπλάνου.

Όπως περιέγραψε επιβάτης της πτήσης όλα ξεκίνησαν στο μπροστά μέρος του αεροπλάνου με το πλήρωμα να τρέχει πανικόβλητο για να διασφαλίσει την ασφάλεια της πτήσης.

Τελικά ο πιλότος ανακοίνωσε στους επιβάτες ότι θα πρέπει να παραμείνουν στις θέσεις τους κάνοντας λόγο για ένα «πρόβλημα» στο μπροστινό τμήμα.

Σε βίντεο έχει καταγραφεί η γυναίκα να είναι ακινητοποιημένη στη θέση της ακόμα και μετά την προσγείωση του αεροπλάνου με μονωτική ταινία ακόμα και στο στόμα της.

Σε ανακοίνωση των American Airlines αναφέρεται ότι «το πλήρωμα μας ανέφερε ένα πιθανό πρόβλημα όταν μια πελάτης προσπάθησε να ανοίξει την μπροστινή πόρτα του αεροσκάφους ενώ στη συνέχεια επιτέθηκε, δάγκωσε και τραυμάτισε μια αεροσυνοδό».

«Για την ασφάλεια των επιβατών και του πληρώματος η επιβάτης ακινητοποιήθηκε μέχρι την προσγείωση» προστίθεται στην ανακοίνωση.

Μετά το επεισόδιο η γυναίκα μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο ενώ πλέον βρίσκεται στη λίστα των American Airlines με τους επιβάτες στους οποίους δεν θα επιτραπεί στο μέλλον η επιβίβαση σε αεροσκάφος.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

«Φυλάκισαν» και εξέδιδαν 19χρονη στην Ηλιούπολη: Τα 3 ερωτήματα της ΕΛ.ΑΣ. για την υπόθεση - σοκ