Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΚΟΣΜΟΣ

Τρομακτικό ατύχημα για κασκαντέρ από την Ινδία: Άρπαξε φωτιά το πρόσωπό του (vid)

Μάριος Καλογερόπουλος Μάριος Καλογερόπουλος

Από ένα τρομακτικό ατύχημα σημαδεύτηκε η προσπάθεια κασκαντέρ από την Ινδία να παίξει με τη φωτιά

Τραγική κατάληξη είχε το παιχνίδι με τη φωτιά του κασκαντέρ και ειδικού στις πολεμικές τέχνες Owais Ahmad Dar ο οποίος κατέληξε στο νοσοκομείο με σοβαρά εγκαύματα στο πρόσωπό του.

Όπως φαίνεται στο βίντεο στο οποίο έχει καταγραφεί η στιγμή του ατυχήματος ο Owais Ahmad Dar φαίνεται να κάνει προπόνηση στο Νότιο Κασμίρ προσπαθώντας να φυσήξει φωτιά.

Στα πλαίσια αυτά ο κασκαντέρ είχε στο στόμα του κηροζίνη την οποία έφτυσε στο φλεγόμενο ραβδί που κρατούσε μπροστά στο στόμα του. Ένα τμήμα, όμως, της κηροζίνης κόλλησε στο πρόσωπό του με αποτέλεσμα να πάρει φωτιά.

Αν και φίλοι του Owais Ahmad Dar που ήταν αυτόπτες μάρτυρες του ατυχήματος έτρεξαν να σβήσουν τις φλόγες που είχαν σκεπάσει το πρόσωπό του, τα τραύματα στο πρόσωπο του ειδικού των πολεμικών τεχνών ήταν σοβαρά.

Μετά το ατύχημα ο κασκαντέρ μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της πόλης Σριναγκάρ όπου νοσηλεύεται με σοβαρά εγκαύματα χωρίς μέχρι στιγμής να έχει ξεκαθαρίσει πόσο βαθιές είναι οι πληγές που έχει υποστεί και πόσος χρόνος θα χρειαστεί για την ανάρρωσή του.

travmatias-atixima.jpg
Τα τραύματα που έχει υποστεί ο Ινδός κασκαντέρJam Press/India Photo Agency

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.