Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΚΟΣΜΟΣ

Σάλος στη Νέα Ζηλανδία από την «αγενή» πρωθυπουργό – «Πέταξε» στην άκρη τη διερμηνέα στη νοηματική

Μάριος Καλογερόπουλος Μάριος Καλογερόπουλος

«Πόλεμος» στη Νέα Ζηλανδία για τη συμπεριφορά της πρωθυπουργού απέναντι στη διερμηνέα για τη νοηματική

Την παράσταση αλλά για αρνητικό αυτή τη φορά λόγο έκλεψε η πρωθυπουργός της Νέας Ζηλανδίας, Τζέσικα Άρντερν, η οποία δεν δίστασε να παραμερίσει με εμφανώς αγενή τρόπο την διερμηνέα της νοηματικής σε μια συνέντευξη τύπου για τον κορονοϊό η οποία μεταδιδόταν σε όλη τη χώρα.

Το βίντεο που έγινε viral αρχικά μεταδόθηκε μέσω του TikTok. Σε αυτό φαίνεται η πρωθυπουργός της Νέας Ζηλανδίας να μιλάει αρχικά στους δημοσιογράφους και όταν τελειώνει την τοποθέτησή της να μπαίνει μπροστά στη διερμηνέα και να την πετάει εκτός πλάνου.

Εξίσου, όμως, εντυπωσιακή ήταν και η αντίδραση της διερμηνέως η οποία όχι μόνο δεν έχασε την ψυχραιμία της αλλά γρήγορα πήρε ξανά τη θέση της μέσα στο πλάνο φροντίζοντας, εντωμεταξύ, να ρίξει ένα βλέμμα «φωτιά» στην πρωθυπουργό της Νέας Ζηλανδίας.

Όπως ήταν αναμενόμενο τα πλάνα του βίντεο προκάλεσαν έναν «εμφύλιο» στα social media με τους επικριτές της πρωθυπουργού της Νέας Ζηλανδίας να την κατηγορούν για αγένεια και έλλειψη σεβασμού προς τη διερμηνέα και τους υπέρμαχούς της να απαντούν ότι η κίνηση της Τζέσικα Άρντερν όχι μόνο δεν ήταν ηθελημένη αλλά στη συνέχεια χαμογέλασε στη διερμηνέα.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Πέραμα: Τι αποκαλύπτει η δικογραφία - Το μυστήριο με το Skoda - «Νομίζαμε ότι είναι της Ασφάλειας»

Μέγαρα: Τέσσερις τραυματίες αστυνομικοί σε επεισόδια με Ρομά – Δέχθηκαν σκάγια και πέτρες

Η άθλια ανάρτηση του Γιώργου Κύρτσου για τον θάνατο της Φώφης Γεννηματά