Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΚΟΣΜΟΣ

Νέα Υόρκη: Λαθρεπιβάτης στο μετρό βρήκε φρικτό θάνατο στην προσπάθειά του να μην πληρώσει εισιτήριο

Newsbomb

Ένα φρικτό ατύχημα με θύμα έναν επιβάτη που προσπάθησε να αποφύγει να πληρώσει εισιτήριο συνέβη στο μετρό της Νέας Υόρκης

Ο 28χρονος Κρίστοφερ Ντε Λα Κρουζ –πατέρας ενός 4χρονου παιδιού- έσπασε τον λαιμό του και πέθανε ενώ προσπαθούσε να πηδήξει πάνω από μια περιστροφική πύλη στο σταθμό του Κουίνς. Σκόνταψε και ράγισε το κεφάλι του στο τσιμεντένιο πάτωμα, είπαν οι αστυνομικοί που διαπίστωσαν τον θάνατό του στο σημείο.

Το βίντεο από το περιστατικό τις 6.30 π.μ (τοπική ώρα), τον δείχνει να πέφτει στο τουρνικέ, ενώ το τηλέφωνό του γλιστράει στο πάτωμα. Φαίνεται να σκοντάφτει και να παλεύει να περάσει το σώμα του πάνω από την είσοδο σαν να ήταν μεθυσμένος, αν και όπως όλα δείχνουν ήταν η ώρα που πήγαινε στη δουλειά του.

Το φρικτό δυστύχημα σημειώθηκε τις πρώτες μέρες του 2022 μετά από ένα χρόνο βίας στο Μεγάλο Μήλο. Ωστόσο, τίποτα δεν φαίνεται να αλλάζει τη νέα χρονιά.

Η αστυνομία της Νέας Υόρκης κοινοποίησε χθες βίντεο από μία ληστεία στο Mott Haven. Ένας κλέφτης έσυρε μια ηλικιωμένη γυναίκα από το μπαστούνι και της έκλεψε την τσάντα. Η επίθεση σημειώθηκε την ίδια μέρα που αναφέρθηκαν τέσσερα βίαια επεισόδια σε διάφορες τοποθεσίες σε όλο το σύστημα του μετρό που πλήττεται συχνά από εγκλήματα.

Την Πρωτοχρονιά, μια γυναίκα γύρω στα 40 έγινε η πρώτη ανθρωποκτονία του 2022. Η γυναίκα, η οποία δεν έχει αναγνωριστεί, μαχαιρώθηκε πολλές φορές. Η καταπολέμηση της εγκληματικότητας θα είναι προτεραιότητα του νέου δημάρχου της Νέας Υόρκης, Έρικ Άνταμς που ανέλαβε επίσημα καθήκοντα το Σάββατο.

Ο Άνταμς, 61, πρώην αρχηγός της αστυνομίας της Νέας Υόρκης, ξεκίνησε την πρώτη του μέρα στη δουλειά πηγαίνοντας με το μετρό από το Brownstone του Μπρούκλιν μέχρι το Δημαρχείο.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Νέα μέτρα: Αυτό είναι το plan b αν ξεφύγει η κατάσταση λόγω της μετάλλαξης Όμικρον

Μυριέλλα Κουρεντή: «Βράζει» το κοινό με την «επίθεση» του Βαλάντη στην ηθοποιό - «Είναι σεξιστής»

Η Φάρμα: «Είναι γκόμενά του - Πρέπει να παλέψεις για να κρατήσεις τέτοια γκόμενα» (video)

Survivor: «Μπάρμπα μήπως τη γουστάρεις;», είπε στον Βαλάντη για τη Μυριέλλα παίκτης των Μαχητών!