Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΚΟΣΜΟΣ

H δραματική στιγμή που αστυνομικός σώζει 3χρονο παιδί που πνιγόταν στις ΗΠΑ

Newsbomb

Ο αστυνομικός ανταποκρίθηκε με ψυχραιμία και αποτελεσματικότητα όταν είδε το 3χρονο παιδί να πνίγεται

Τη σωστή αντίδραση στην κατάλληλη στιγμή επέδειξε ένας αστυνομικός στο Λος Άντζελες των ΗΠΑ όταν άκουσε τον πατέρα ενός 3χρονου κοριτσιού να καλεί σε βοήθεια καθώς το παιδί του πνιγόταν.

Όπως φαίνεται στο βίντεο το παιδί είχε σταματήσει να αναπνέει και είχε αρχίσει να γίνεται μπλε όταν ο αστυνομικός παρενέβη και με τις κατάλληλες κινήσεις κατάφερε να το σώσει. «Είχε κάτι στο στόμα της οπότε προσπάθησα 2-3 φορές να το βγάλω. Την τελευταία φορά κάτι κατάφερα να απομακρύνω» περιέγραψε ο ήρωας αστυνομικός.

«Είναι εντάξει αγάπη μου» ακούγεται να λέει η μητέρα του παιδιού όταν ο αστυνομικός είχε καταφέρει να το συνεφέρει και να αποκαταστήσει την αναπνοή του. Σύμφωνα με πληροφορίες μετά τη διάσωσή του το παιδί μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση.

Το περιστατικό συνέβη στις 19 Ιανουαρίου αλλά μόλις χθες ,Τετάρτη, δόθηκε στη δημοσιότητα το βίντεο με τις δραματικές στιγμές της διάσωσης με τους επικεφαλής της αστυνομίας να προσκαλούν το παιδί και τους γονείς του να επισκεφθούν το αστυνομικό τμήμα για να γνωρίσουν από κοντά τον ήρωα που τους γλίτωσε από μια αδιανόητη τραγωδία.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κακοκαιρία «Ελπίδα»: Η άγνωστη ιστορία με το κοριτσάκι που κουβαλούσε ο αστυνομικός στην πλάτη του

Κακοκαιρία «Ελπίδα»: Συγκλονιστικές εικόνες με αστυνομικούς της ΟΠΚΕ να κουβαλούν στην πλάτη παιδιά