Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΚΟΣΜΟΣ

Έλον Μασκ: Γιατί το έριξε στο χορό ο μεγιστάνας της Tesla - Το βίντεο που έγινε viral

Newsbomb

Ο Έλον Μασκ έδειξε τις χορευτικές του ικανότητας στα εγκαίνια του νέου εργοστασίου της Tesla στη Γερμανία και το ίντερνετ «πήρε φωτιά»

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Tesla έκοψε την κορδέλα στο νέο εργοστάσιο της Giga Berlin (ή Gigafactory Berlin) στη γερμανική πρωτεύουσα και όπως φαίνεται είχε...τρελά κέφια. Ο μεγιστάνας εγκαινίασε επίσημα την πρώτη μονάδα παραγωγής της Tesla στην Ευρώπη την Τρίτη (22/3), καθώς η εταιρεία επιχειρεί να μειώσει την πίεση από τα άλλα εργοστάσιά της στις ΗΠΑ και την Κίνα.

Εθεάθη λοιπόν να χορεύει...και μάλιστα χωρίς μεγάλη αίσθηση του ρυθμού, κάνοντας φιγούρες μπροστά στον φακό ενός drone, αλλά και τα κινητά τηλέφωνα των παρευρισκόμενων.

Η εταιρία είχε καλέσει 30 πελάτες και τις οικογένειές τους για να έχουν την ευκαιρία να δουν τα αυτοκίνητα που έχουν παραγγείλει να κατασκευάζονται μπροστά τους, στο αξίας 5 δισεκατομμυρίων ευρώ εργοστάσιο της αυτοκινητοβιομηχανίας.

«Αυτή είναι μια μεγάλη μέρα για το εργοστάσιο», είπε ο Μασκ, κάνοντας λόγο για «ένα ακόμη βήμα προς την κατεύθυνση ενός βιώσιμου μέλλοντος», σύμφωνα με το Reuters.

Ο ισχυρός άνδρας της Tesla ξύπνησε μνήμες από την έναρξη λειτουργίας του εργοστασίου της εταιρείας στη Σαγκάη τον Ιανουάριο του 2020, όπου είχε επίσης επιδείξει τις χορευτικές του ικανότητες.

Η Tesla ελπίζει οτι το εργοστάσιο του Βερολίνου θα παράγει έως και 500.000 οχήματα ετησίως. Τα τελευταία τρίμηνα, εξήγαγε αυτοκίνητα από την Κίνα σε πελάτες στην Ευρώπη