Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΚΟΣΜΟΣ

Γκάφα του BBC: Εμφάνισε τίτλο που έγραφε «Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι για τα σκουπίδια» (vid)

Newsbomb

Το δελτίο ειδήσεων του BBC βρισκόταν σε εξέλιξη, όταν εμφανίστηκε ένα σούπερ στην οθόνη των τηλεθεατών, που τους ενημέρωνε ότι «η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι για τα σκουπίδια» - Η συγγνώμη του σταθμού

Το ειδησεογραφικό δίκτυο BBC, το πρωί της Τρίτης (24/5) την ώρα που βρισκόταν σε εξέλιξη το δελτίο του, στο κάτω μέρος της οθόνης εμφάνισε έναν τίτλο που έγραφε: «Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι για τα σκουπίδια».

Όπως ήταν φυσικό, το στιγμιότυπο έγινε viral ενώ μετά από δύο ώρες αργότερα, η παρουσιάστρια του BBC, Annita Mcveeigh, ζήτησε συγγνώμη για το λάθος και για οποιαδήποτε προσβολή μπορεί να προκάλεσε στους οπαδούς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

«Ακριβώς ενώ βρισκόμαστε στο θέμα του ποδοσφαίρου λίγο νωρίτερα, μερικοί από εσάς μπορεί να παρατηρήσατε κάτι πολύ ασυνήθιστο στο εικονίδιο που εμφανίζεται στο κάτω μέρος της οθόνης για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Επιτρέψτε μου απλώς να εξηγήσω τι συνέβη - στα παρασκήνια κάποιος εκπαιδευόταν για να μάθει πώς να χρησιμοποιεί το ticker και να βάζει κείμενο και εμφανίστηκε αυτό το σχόλιο. Ζητάμε συγγνώμη για οποιαδήποτε προσβολή προκλήθηκε στον αέρα», ανέφερε η Mcveeigh.

«Υπήρξε ένα τεχνικό σφάλμα κατά τη διάρκεια της εξάσκησης με το τεστ, το οποίο μετατράπηκε σε ζωντανό πρόγραμμα για λίγα δευτερόλεπτα. Ζητήσαμε συγγνώμη για οποιαδήποτε προσβολή προκλήθηκε στον αέρα», τόνισε το BBC στο πρακτορείο ειδήσεων PA.