Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΚΟΣΜΟΣ

Νέα Υόρκη: Άνδρας σπρώχνει βίαια μία γυναίκα στις ράγες - Το ανατριχιαστικό βίντεο

Newsbomb

Νέα Υόρκη: Τρόμο προκαλεί ένα νέο βίντεο που κυκλοφόρησε και δείχνει έναν άνδρα να πετάει βίαια μία γυναίκα στις γραμμές του μετρό του Μπρονξ.

Το βίντεο που κυκλοφόρησε πρόσφατα κατέγραψε την τρομακτική στιγμή που ένας άνδρας ωθεί βίαια μια 52χρονη στις γραμμές του μετρό στο Μπρονξ την Κυριακή. Το βίντεο, που παρασχέθηκε τη Δευτέρα από το αστυνομικό Τμήμα της Νέας Υόρκης δείχνει την τυχαία επίθεση του υπόπτου στο θύμα στο σταθμό Jackson Avenue περίπου στις 4:45 μ.μ (τοπική ώρα)

Ο άνδρας που φοράειένα καπέλο του μπέιζμπολ προς τα πίσω και ένα λευκό φανελάκι, πλησίασε τη γυναίκα από πίσω, την άρπαξε με τα δύο χέρια και την πέταξε προς τις ράγες, όπως φαίνεται και στο βίντεο.

Η γυναίκα χτύπησε στην πλατφόρμα του σταθμού πριν πέσει στις ράγες, σε μία στιγμή που προκαλεί τρόμο. Οι περαστικοί έσπευσαν να τη βοηθήσουν να ανέβει στο σταθμό, είπε εκπρόσωπος της αστυνομίας. Για καλή της τύχη δεν πλησίαζε συρμός τρένου, όταν ο άγνωστος μέχρι στιγμής άνδρας την έριξε στις γραμμές.

Το θύμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Λίνκολν, οπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου σε σταθερή κατάσταση, ανέφερε η αστυνομία. Έχει υποστεί τραύματα στο κεφάλι και το χέρι. Οι αρχές της Νέας Υόρκης κάλεσαν τους πολίτες να δώσουν οποιαδήποτε πληροφορία έχουν για το δράστη.