Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΚΟΣΜΟΣ

ΗΠΑ: Αεροπλάνο προσγειώνεται σε αυτοκινητόδρομο στην Καλιφόρνια - Το βίντεο που κόβει την ανάσα

Newsbomb

Αεροσκάφος στην Καλιφόρνια προσγειώθηκε και πήρε φωτιά σε πολυσύχναστο αυτοκινητόδρομο κοντά στο Λος Άντζελες

Σε ένα βίντεο που εξασφάλισε το δίκτυο Fox και έγινε viral, ένα μικρό αεροπλάνο φαίνεται να προσγειώνεται και να παίρνει φωτιά σε αυτοκινητόδρομο της Νότιας Καλιφόρνια. Ο πιλότος και ο μοναδικός επιβάτης κατάφεραν να διαφύγουν με ασφάλεια, όπως διευκρίνισαν οι Αρχές.

Ένα μονοκινητήριο Pipe PA-32 προσέκρουσε σε αυτοκινητόδρομο στην Καλιφόρνια το απόγευμα της Τρίτης, αλλά οι επιβαίνοντες διέφυγαν σώοι, δήλωσαν αξιωματούχοι. Το περιστατικό συνέβη γύρω στις 12:30 το μεσημέρι (τοπική ώρα) στον αυτοκινητόδρομο 91 μεταξύ Λίνκολν και Μέιν στην Κορόνα που απέχει περίπου 45 λεπτά με το αυτοκίνητο από το κέντρο του Λος Άντζελες.

Το αεροπλάνο πετούσε προς το Δημοτικό Αεροδρόμιο Corona όταν ο πιλότος ανέφερε ένα απροσδιόριστο «πρόβλημα με τον κινητήρα», δήλωσε η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Αεροπορίας (FAA) στο Fox News.

Το αεροπλάνο διαλύθηκε και ανεφλέγη μετά από πρόσκρουση, σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία με τα συνεργεία της να σπεύδουν να σβήσουν τις φλόγες.

Οι αξιωματικοί της Περιπολίας Αυτοκινητοδρόμων της Καλιφόρνια απέκλεισαν μεγάλο μέρος του οδικού δικτύου, ενώ οι υπεύθυνοι συνέστησαν στους οδηγούς να αναμένουν καθυστερήσεις για αρκετές ώρες. Η FAA είπε στο Fox News ότι ερευνά το περιστατικό.