Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΚΟΣΜΟΣ

Barbie: Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ της ταινίας

Αναστασία - Βασιλική Γκολέμη Αναστασία - Βασιλική Γκολέμη

Το τρέιλερ για την ταινία της «Βarbie», η οποία είναι προγραμματισμένη να βγει στις αίθουσες τον Ιούλιο του 2023, κυκλοφόρησε την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου.

Tο πρώτο τρέιλερ για την πολυαναμενόμενη ταινία «Barbie» είναι γεγονός και οι πρωταγωνιστές είναι η Μάργκοτ Ρόμπι και ο Ράιαν Γκόσλιν. Η πρώτη σύντομη ματιά στην ταινία της Barbie με την Ρόμπι στον ομώνυμο ρόλο και τον Γκόσλινγκ στο ρόλο του Κεν ήταν κατά βάση χιουμοριστική.

Το τρέιλερ όμως ξεκινάει από ένα μέρος που μόνο με τον κόσμο της Barbie δεν μοιάζει, με την αφηγήτρια να λέει: «Από την αρχή του χρόνου, από τότε που υπήρξε το πρώτο κορίτσι, υπάρχουν κούκλες. Αλλά οι κούκλες ήταν πάντοτε κούκλες για μωρά».

Λίγο αργότερα, το πλάνο αλλάζει και καταλαβαίνει κανείς πως πρόκειται για μια παρωδία του «2001: Η Οδύσσεια του Διαστήματος» του Στάνλεϊ Κιούμπρικ και της χαρακτηριστικής εναρκτήριας σκηνής της.

Υπενθυμίζεται ότι το σενάριο και τη σκηνοθεσία της ταινίας υπογράφει η Γκρέτα Γκέργουιγκ και ως ημερομηνία κυκλοφορίας έχει οριστεί η 21η Ιουλίου του 2023.

Σχετικές ειδήσεις

Τα memes για την ταινία Barbie θα σε κάνουν να δακρύσεις από τα γέλια

H Barbie φορά ακουστικό βαρηκοΐας για πρώτη φορά

Η Dua Lipa έγινε Barbie - Η αλλαγή στο look και τα ροζ μαλλιά