Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΚΟΣΜΟΣ

Χάρι - Μέγκαν: Ετσι διαψεύδουν τις φήμες περί χωρισμού (vid)

Newsbomb

Σε πείσμα τις «κακές γλώσσες» που κάνουν λόγο για κρίση στον γάμο τους, πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ απαθανατίστηκαν από τον φωτογραφικό φακό στον αγώνα των πλέι οφ Λέικερς-Γκρίζλις το βράδυ της Δευτέρας 24 Απριλίου σε μια σπάνια δημόσια εμφάνιση.

Η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι έδωσαν το παρών στον αγώνα μπάσκετ των Los Angeles Lakers εναντίον των Memphis Grizzlies το βράδυ της Δευτέρας.

Σε ένα βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα το NBA, βλέπουμε το ζευγάρι χαμογελαστό όταν η kiss cam -η κάμερα που κάνει φόκους σε διάφορα ζευγάρια που βρίσκονται σε έναν αγώνα μπάσκετ και τους ζητά να ανταλλάξει ένα φιλί- στράφηκε πάνω του.

Στην ανάρτηση, βλέπουμε την 41χρονη Μέγκαν Μαρκλ να χαμογελά τρυφερά στον σύζυγό της, ενώ τους παρακολουθούσαν οι 20 χιλιάδες θεατές, μεταξύ των οποίων η Κιμ Καρντάσιαν και η Κρις Τζένερ.

Οργιάζουν οι φήμες για λίφτινγκ

Η Δούκισσα του Σάσεξ, Μέγκαν Μαρκλ έκανε την πρώτη της εμφάνιση από τότε που ανακοίνωσε ότι δεν θα παρευρεθεί στη στέψη του βασιλιά Καρόλου και κάποιοι λένε ότι για κάποιον...ανεξήγητο λόγο θυμίζει ύποπτα την κουνιάδα της, πριγκίπισσα Κέιτ Μίντλετον.

Η σύζυγος του πρίγκιπα Χάρι έκανε το ντεμπούτο της με ένα κομψό ισιωμένο χτένισμα καθώς εμφανίστηκε μέσω σύνδεσης βίντεο στο TED Talk της φίλης της φωτογράφου Mίσαν Χάριμαν το Σαββατοκύριακο, πυροδοτώντας ένα όργιο φημολογίας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Συναγερμός πλαστικής χειρουργικής; Η λυπημένη Μέγκαν Μαρκλ θέλει τόσο απεγνωσμένα να είναι η Κέιτ Μίντλετον», είπε ένας χρήστης του Twitter, αφήνοντας να εννοηθεί οτι η πρώην ηθοποιός είχε αλλάξει κάτι περισσότερο από το χτένισμά της.

Ένας άλλος ισχυρίστηκε ότι η 41χρονη Μαρκλ, είχε αλλάξει το χρώμα των ματιών της για να μοιάζει στην 41χρονη κουνιάδα της, λέγοντας: «Ω! Η Μέγκαν Μαρκλ, η οποία ζηλεύει και έχει εμμονή με την πριγκίπισσα της Ουαλίας, φοράει φακούς επαφής για να μοιάζει στην Κέιτ». «Μοιάζει σαν να προσπαθεί να μοιάσει στην Κέιτ… αυτό δεν πρόκειται να συμβεί», έγραψε ένας άλλος χρήστης στο Twitter.

Πολλοί βέβαια έσπευσαν να την υπερασπιστούν. «Η Μέγκαν δεν έκανε πλαστική επέμβαση», δήλωσε ένας θαυμαστής της. «Είναι όλα σχετικά με το φωτισμό, τις γωνίες και το περίγραμμα. Και το ίσιωμα μαλλιών είναι κάτι που κάνουν πολλές μαύρες γυναίκες. Δεν έχει καμία σχέση με το σβήσιμο κάθε ίχνους προέλευσης». Επίσης, οι λευκοί πρέπει να σιωπούν για τα μαλλιά των μαύρων γυναικών»

«Κατηγορείτε τη Mέγκαν ότι έκανε πλαστική χειρουργική όταν ολόκληρη η διαδικτυακή σας προσωπικότητα έχει δημιουργηθεί με τεχνητή νοημοσύνη. Η Μέγκαν δεν χρειάζεται πλαστική επέμβαση! Είναι ηλιόλουστη, λατρεύεται και ενυδατώνεται! Αυτό είναι λάμψη!» ένας άλλος επευφημούσε.

Άλλοι, εν τω μεταξύ, ισχυρίστηκαν ότι η υπέροχη Μαρκλ μπορεί να μην ήθελε να μοιάζει με γαλαζοαίματη, αλλά μάλλον με σταρ του Χόλιγουντ: «Θέλει να μοιάσει στην Τζένιφερ Λόπεζ, την Κιμ Καρντάσιαν ή την Τζένιφερ Άνιστον;» ρώτησε κάποιος κάτω από τα στιγμιότυπα της Μαρκλ στο TED Talk.

Η Μαρκλ έμεινε σε μεγάλο βαθμό μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας τους τελευταίους μήνες, ωθώντας ορισμένους να υποθέσουν ότι μπορεί να είχε κάνει κάποιες αισθητικές επεμβάσεις. «Νομίζω ότι η δημόσια απουσία της Mέγκαν έχει εξηγηθεί. Και δεν είχε να κάνει με τα παιδιά», ανέφερε κάποιος.

Άλλοι αναφέρθηκαν συγκεκριμένα στις επεμβάσεις που θεωρούν ότι είχε κάνει η δούκισσα. «Λίφτινγκ προσώπου, ενισχυτικό στα χείλη, αφαίρεση στοματικού λίπους, περισσότερο υλικό πλήρωσης στα μάγουλα, μπότοξ, πιο λεπτές όψεις, εμφύτευμα στο πηγούνι είναι η εικασία μου», υπέθεσε κάποιος. «Είχε γεμίσει κάτω από τα μάτια της και έχει κάνει πλαστική», σχολίασε άλλη.

Οι εκπρόσωποι της Mέγκαν Μαρκλ αρνήθηκαν να σχολιάσουν τις νέες κατηγορίες, αλλά πηγές κοντά στο ζεύγος είπαν στην The Post ότι αρνήθηκε τους ισχυρισμούς για χειρουργική επέμβαση. Συνεργάτες της είπαν ότι πήρε πολλά κιλά και στις δύο εγκυμοσύνες και τελικά έχασε τα κιλά που πήρε μετά την κόρη της, Λίλιμπετ γεγονός που εξηγεί το νέο της στυλ.

Η σταρ προκάλεσε σάλο στα σόσιαλ μίντια αφού ανακοίνωσε νωρίτερα αυτό το μήνα ότι δεν θα παρευρεθεί στη στέψη του Καρόλου στις 6 Μαΐου. Ένας βασιλικός παρατηρητής ισχυρίστηκε ότι η Μίντλετον είχε «μπλοκάρει» τη Μαρκλ από το ιστορικό γεγονός, ενώ ένας άλλος ισχυρίστηκε ότι η πριγκίπισσα «αγανακτεί» για την αποξενωμένη κουνιάδα της επειδή την έκανε να χάσει τις τελευταίες στιγμές με τη βασίλισσα Ελισάβετ πέρυσι.

Εν τω μεταξύ, ένας άλλος βασιλικός βιογράφος ισχυρίστηκε ότι η Μαρκλ ήθελε να παραλείψει τη στέψη επειδή μπορεί να απεικονίσει τον εαυτό της ως «μάρτυρα». Το Σαββατοκύριακο, οι εκπρόσωποι της Δούκισσας διέψευσαν τις αναφορές ότι επέλεξε να σνομπάρει την εκδήλωση λόγω των επιστολών που αντάλλαξαν εκείνη και ο βασιλιάς Κάρολος σχετικά με τις ανησυχίες της για τον ρατσισμό στη βασιλική οικογένεια.