Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΚΟΣΜΟΣ

ΗΠΑ: Η στιγμή που ο Τζο Μπάιντεν αστειεύθηκε για την... ηλικία του

Newsbomb

Ο Τζο Μπάιντεν αστειεύθηκε για την ηλικία του στο δείπνο των ανταποκριτών του Λευκού Οίκου, λίγες ημέρες μετά τη νέα ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του για το Λευκό Οίκο

Ο Τζο Μπάιντεν, ανακοίνωσε πρόσφατα ότι διεκδικεί νέα θητεία στο Λευκό Οίκο και έβαλε στο στόχαστρο τους επικριτές του που θεωρούν ότι είναι πολύ μεγάλος για να το κάνει.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ είπε ότι ο 92χρονος μεγιστάνας Ρούπερτ Μέρντοκ τον έκανε να μοιάζει με τον τραγουδιστή Χάρι Στάιλς και αστειεύτηκε ότι ήταν φίλος με έναν από τους ιδρυτές των ΗΠΑ, τον Τζέιμς Μάντισον, σε ένα ετήσιο δείπνο τύπου.

Ο Μπάιντεν εξισορρόπησε τα αστεία με μία αναφορά στην ελευθεροτυπία κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στο δείπνο της Ένωσης Ανταποκριτών του Λευκού Οίκου το Σάββατο (29/4), ενώ έκανε αναφορά σε πρόσωπα των μέσων ενημέρωσης, πολιτικούς, αλλά και τον Έλον Μασκ.

Ο 80χρονος Μπάιντεν αναφέρθηκε στην πρόσφατη κάλυψη των μέσων ενημέρωσης σχετικά με την ηλικία του, καθώς επιδιώκει άλλη μια τετραετή θητεία.

«Κοιτάξτε, καταλαβαίνω ότι η ηλικία είναι ένα απολύτως λογικό ζήτημα», είπε, πριν μοιραστεί την άποψή του: «Μπορεί να νομίζετε ότι δεν μου αρέσει ο Ρούπερτ Μέρντοχ. Αυτό απλά δεν είναι αλήθεια. Πώς μπορώ να αντιπαθώ έναν άντρα που με κάνει να μοιάζω με τον Χάρι Στάιλς;»

«Μπορείτε να με αποκαλέσετε ηλικιωμένο, εγώ με αποκαλώ ώριμο. Λετε ότι είμαι αρχαίος, λέω ότι είμαι σοφός» είπε ο Μπάιντεν. Στη συνέχεια αστειεύτηκε: «Λετε ότι είμαι πάνω από το λόφο, ο Ντον Λέμον θα έλεγε: «Αυτός είναι ένας άντρας στην ακμή του», σέρνοντας τον πρώην παρουσιαστή του CNN λίγες μέρες μετά την απόλυση του Λέμον μετά τα σεξιστικά και ηλικιακά σχόλιά του εναντίον της Νίκι Χέιλι.