Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΚΟΣΜΟΣ

Τρόμος σε αεροπλάνο: Επιβάτης άνοιξε την πόρτα εν ώρα πτήσης - Δείτε βίντεο

Newsbomb

Απίστευτο κι όμως αληθινό τον γύρο του διαδικτύου κάνει βίντεο με επιβάτη να ανοίγει την πόρτα αεροπλάνου όσο εκείνο βρισκόταν ακόμη στους αιθέρες.

Ένας επιβάτης αεροπλάνου της Asiana Airlines άνοιξε την Παρασκευή (26/05) μια έξοδο κινδύνου κατά τη φάση της προσγείωσης, έκανε γνωστό στο Γαλλικό Πρακτορείο η νοτιοκορεατική αεροπορική εταιρεία, διευκρινίζοντας πως το αεροπλάνο προσγειώθηκε χωρίς πρόβλημα, αλλά επιβάτες χρειάσθηκε να νοσηλευθούν.

Το επεισόδιο σημειώθηκε τη στιγμή που το Airbus A321-200, με το οποίο ταξίδευαν σχεδόν 200 επιβάτες, πλησίαζε στην πίστα του διεθνούς αεροδρομίου της Ντέγκου, η οποία βρίσκεται σε απόσταση περίπου 240 χιλιομέτρων νοτιοανατολικά της Σεούλ.

Το αεροπλάνο βρισκόταν ακόμη σε ύψος περίπου 200 μέτρων από το έδαφος, όταν ένας επιβάτης, που καθόταν κοντά στην έξοδο κινδύνου, «άνοιξε χειροκίνητα τη θύρα θέτοντας σε λειτουργία το μοχλό», δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο αντιπρόσωπος της νοτιοκορεατικής εταιρείας.

Το ξαφνικό άνοιγμα της θύρας αυτής προκάλεσε αναπνευστικά προβλήματα σε μερικούς επιβάτες, οι οποίοι μετά την προσγείωση μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, διευκρίνισε η Asiana Airlines, προσθέτοντας πως δεν υπάρχουν σοβαρά τραυματίες ούτε σημαντικές ζημιές.

Το νοτιοκορεατικό πρακτορείο ειδήσεων Yonhap μετέδωσε πως νοσηλεύθηκαν εννέα άτομα.

«Ο επιβάτης οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα για να γνωστοποιήσει τους λόγους για τους οποίους άνοιξε τη θύρα», πρόσθεσε η ίδια πηγή.

Σε σύντομο βίντεο φαίνεται ο άνεμος να εισβάλλει από την ανοικτή θύρα, ενώ μέσα στην καμπίνα ο αέρας παίρνει το ύφασμα από τα προσκέφαλα των καθισμάτων και τα μαλλιά των επιβατών, ενώ μερικοί επιβάτες βγάζουν κραυγές.

Σχετικές ειδήσεις

Τρομος στους αιθέρες: Άνοιξε η πόρτα του αεροπλάνου ενώ ήταν στον αέρα!

Ελβετία: Αεροσκάφος συνετρίβη στις Άλπεις - Πληροφορίες για τουλάχιστον τρεις νεκρούς

Θεσσαλονίκη: Eντυπωσιακές εικόνες από τα αεροσκάφη που «χορεύουν» στα φαράγγια