Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΚΟΣΜΟΣ

Αυστραλία: Φάλαινα ακολουθεί πιστά ένα καγιάκ - Το εντυπωσιακό βίντεο με το «κυνηγητό»

Newsbomb

Ένας πιλότος drone κατέγραψε πλάνα από μία φάλαινα που ακολουθεί ένα καγιάκ κοντά στην παραλία Bondi στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας

Την εντυπωσιακή βόλτα μίας «περίεργης» φάλαινας που ακολουθεί πιστά ένα καγιάκ κατέγραψε ο πιλότος ενός drone σε παραλία του Σίδνεϊ.

Ένας αριθμός ρεκόρ 5.092 φαλαινών εντοπίστηκαν από διάφορα σημεία κατά μήκος της ακτής της Νέας Νότιας Ουαλίας την Κυριακή (25/6), στο πλαίσιο ετήσιας απογραφής που πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια της μεταναστευτικής περιόδου.

Έως και 50.000 φάλαινες αναμένεται να διασχίσουν την ανατολική ακτή της Αυστραλίας κατά τη διάρκεια της ετήσιας μετανάστευσης από την Ανταρκτική στον Μεγάλο Κοραλλιογενή Ύφαλο.

Οι καμπουροφάλαινες της Ανατολικής Αυστραλίας αφαιρέθηκαν από τον κατάλογο απειλούμενων ειδών της χώρας πέρυσι μετά από μία σημαντική αύξηση στον αριθμό τους, από μόλις 1.500 στο απόγειο της βιομηχανίας φαλαινοθηρών σε περίπου 40.000.

Ο πιλότος drone Jason Iggleden κατέγραψε τα εντυπωσιακά πλάνα της φάλαινας να ακολουθεί το καγιάκ που κάνουν το γύρο του κόσμου.