Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΚΟΣΜΟΣ

Κίνα: Το πιο εντυπωσιακό φεστιβάλ του κόσμου μοιάζει με video game

Newsbomb

Το εντυπωσιακό καλοκαιρινό φεστιβάλ στην περιοχή Γουάν Τσάι του Χονγκ Κονγκ είναι μοναδικό στο είδος του

Ένα από τα πιο εντυπωσιακά φεστιβάλ του κόσμου γίνεται στο Χονγκ Κονγκ. Το καλοκαιρινό φεστιβάλ έχει ανοίξει τις πύλες του από τις αρχές του καλοκαιριού και κάθε μέρα έχει συναυλίες και εντυπωσιακά θεατρικά δρώμενα στο μεγάλο λιμάνι της χώρας.

Φαντασμαγορικά πυροτεχνήματα δίνουν μία εκρηκτική λάμψη στο λιμάνι του Χονγκ – Κονγκ. Οι πανύψηλοι ουρανοξύστες μοιάζουν με οθόνες ηλεκτρονικών υπολογιστών και κάνουν την πόλη να φαίνεται σαν ένα μεγάλο παιχνίδι.

Το εντυπωσιακό καλοκαιρινό φεστιβάλ στην περιοχή Γουάν Τσάι του Χονγκ Κονγκ είναι μοναδικό στο είδος του, δίνοντας ξεχωριστή λάμψη στο λιμάνι. Τα χρωματιστά φώτα και τα πυροτεχνήματα εναλλάσσονται μοναδικά.

Μία αυτοσχέδια θεατρική παράσταση με φυσικό σκηνικό το λιμάνι και τη θάλασσα τραβούν δικαιολογημένα το ενδιαφέρον του κόσμου που έχει κατακλύσει τους δρόμους. Η νύχτα γεμάτη φώτα και λάμψη ικανοποιεί όλες τις αισθήσεις.

To καλοκαιρινό φεστιβάλ του Χονγκ Κονγκ έχει καθιερωθεί τελευταία χρόνια, από τις αρχές του καλοκαιριού μέχρι τις 6 Αυγούστου, με στόχο να προσφέρει ένα φανταστικό υπερθέαμα με δωρεάν συναυλίες, θεατρικές παραστάσεις του δρόμου, σόου με βίντεο games.

Μία ιδανική λύση για όσους εργαζόμενους θα μείνουν στην πόλη ή για τους τουρίστες που την επισκέπτονται για πρώτη φορά.