Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΚΟΣΜΟΣ

Δραματική διάσωση στην Κίνα: Άνδρας γλίτωσε από αναποδογυρισμένο αυτοκίνητο σε δρόμο-ποτάμι

Newsbomb

Ένας άνδρας διασώθηκε από πυροσβέστες στο Χεμπέι της Κίνας, αφού εγκλωβίστηκε στο αυτοκίνητό του σε ένα πλημμυρισμένο ποτάμι.

Ένας άνδρας σώθηκε από πυροσβέστες στην πόλη Γουάν στο Hebei της Κίνας, αφού εγκλωβίστηκε στο αυτοκίνητό του σε ένα πλημμυρισμένο ποτάμι. Η διάσωση που κόβει την ανάσα καταγράφηκε από την κρατική τηλεόραση καθώς καταστροφικές πλημμύρες έπληξαν την περιοχή μετά τον τυφώνα «Ντοκσούρι»

Ο άνδρας εθεάθη παγιδευμένος στο αυτοκίνητό του, το οποίο έτρεχε σαν «καρυδόστσουφλο» σε ένα πλημμυρισμένο ποτάμι. Εικόνες από τα κρατικά μέσα έδειξαν ότι το αυτοκίνητο σταμάτησε λίγο μετά και οι πυροσβέστες έσωσαν τον άνδρα.

Ο ποταμός Ντασι στην πόλη Λιουλι στο νοτιοδυτικό Πεκίνο υπερχείλισε επίσης λόγω πλημμύρας, ανέφερε το CCTV, ενώ η τοπική κυβέρνηση είχε απομακρύνει τους κατοίκους σε έξι χωριά της περιοχής την Κυριακή (30/7.

Η «Ντοκσούρι» είναι μια από τις ισχυρότερες καταιγίδες που έπληξαν την Κίνα εδώ και χρόνια και προκάλεσε εκτεταμένες πλημμύρες το Σαββατοκύριακο στη νότια επαρχία Fujian, οδηγώντας εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους.