Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΚΟΣΜΟΣ

Φλόριντα: 25χρονος σώθηκε μετά από 35 ώρες στη θάλασσα - Είδε καρχαρίες και πάλεψε με κύματα

Newsbomb

Η αμερικανική ακτοφυλακή έσωσε έναν 25χρονο άνδρα από ένα μερικώς βυθισμένο σκάφος στον Ατλαντικό Ωκεανό, 12 μίλια από τις ακτές της Φλόριντα. Είδε καρχαρίες, τον τσίμπησαν μέδουσες αλλά είναι σώος και αβλαβής

Ο 25χρονος Τσαρλς Γκρέγκορι, αγνοούνταν στη θάλασσα για περίπου 35 ώρες στον ωκεανό αφού είχε πάει για ψάρεμα νωρίς το πρωί, είπε ο πατέρας του στο CNN. Η οικογένειά του επικοινώνησε με αξιωματούχους αφού απέτυχε να επιστρέψει σε μια ράμπα σκαφών στο St Augustine της Φλόριντα.

Η ακτοφυλακή των ΗΠΑ είπε ότι τελικά τον έσωσε, αφού τον εντόπισε μία ερευνητική ομάδα με τη βοήθεια ένός αεροπλάνου που «χτένισε» την περιοχή.

Ο πατέρας του Ρέιμοντ Γκρέγκορι είπε στο CNN ότι ένα κύμα ανέτρεψε τη βάρκα του γιου του και άρχισε να παρασύρεται μακριά από την ακτή. Είπε ότι ο Τσαρλς έχασε το σωσίβιο και το κινητό του τηλέφωνο, είδε καρχαρίες και δέχτηκε τσιμπήματα από μέδουσες.

«Φοβόταν μέχρι θανάτου. Είπε ότι είχε περισσότερες συζητήσεις με τον Θεό σε αυτές τις 30 ώρες από ό,τι είχε σε όλη του τη ζωή»