Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΚΟΣΜΟΣ

Πάρις Τζάκσον: Το δημόσιο μήνυμα για την ημέρα που ο πατέρας της θα γιόρταζε τα 65α γενέθλιά του

Newsbomb

Οι γιοι του Mάικλ Τζάκσον, Μπλάνκετ και Πρινς έκαναν μία σπάνια εμφάνιση στο Λας Βέγκας σε σόου του Cirque du Soleil την ημέρα που ο αείμνηστος «βασιλιάς της ποπ» θα γιόρταζε τα 65α γενέθλιά του ενώ η κόρη του Πάρις έστειλε μήνυμα - Τι αποκάλυψε 

Οι δύο γιοι του Mάικλ Τζάκσον, Πρινς και Μπλάνκετ φωτογραφήθηκαν σε μια σπάνια έξοδο στο Λας Βέγκας την Τρίτη, σε ένα σόου την ημέρα που ο αείμνηστος πατέρας τους θα γιόρταζε τα 65α γενέθλιά του.

Ο Πρινς, 26 ετών και ο Μπλάνκετ, 21 (πραγματικό όνομα Prince Michael Jackson II), εθεάθησαν να συνομιλούν με καλεσμένους στο Mandalay Bay Resort and Casino του Sin City, μετά την παρουσία τους σε μια παράσταση με τίτλο Michael Jackson ONE του Cirque du Soleil.

Το σόου περιείχε τις μεγαλύτερες επιτυχίες του Τζάκσον όπως επίσης ακροβατικά, χορό και γραφικά που βύθισαν το κοινό στη μουσική του. Ο Πρινς φόρεσε ένα γκρι μπλουζάκι, μπλε τζιν και ένα μπλε καπέλο του μπέιζμπολ για την επίδειξη.

Ο Μπλάνκετ που σπάνια εμφανίζεται στο κοινό, φορούσε ένα casual μαύρο κουμπί με ασορτί παντελόνι και παπούτσια. Ο Μάικλ Τζάκσον, ο οποίος τραγούδησε τις μεγάλες επιτυχίες Thriller, Beat It και Billie Jean, πέθανε τον Ιούνιο του 2009 σε ηλικία 50 ετών, μετά από οξεία μέθη από προποφόλη και βενζοδιαζεπίνη στο σπίτι του στην περιοχή του Λος Άντζελες.

Από την πλευρά της, η πρωτότοκη κόρη του αειμνήστου βασιλιά της ποπ, Πάρις Τζάκσον απέτισε φόρο τιμής στον πατέρα της για τα 65α γενέθλιά του. «Σήμερα λοιπόν είναι τα γενέθλια του μπαμπά μου και όταν ζούσε, μισούσε οποιονδήποτε θυμόταν τα γενέθλιά του και του ευχόταν χρόνια πολλά», είπε σε ένα βίντεο που δημοσίευσε στο Instagram την Τρίτη.

«Στην πραγματικότητα δεν ήθελε να μάθουμε πότε ότι ήταν τα γενέθλιά του γιατί δεν ήθελε να κάνουμε πάρτι».

Η Πάρις θυμήθηκε επίσης κάποιες στιγμές με τον πατέρα της και παραδέχτηκε ότι νιώθει πίεση από τους θαυμαστές του αείμνηστου βασιλιά της ποπ. «Αν δεν εύχεσαι σε κάποιον χρόνια πολλά μέσω των social media, προφανώς σημαίνει ότι δεν τον αγαπάς, δεν τον νοιάζεσαι», πρόσθεσε σαρκαστικά. «Υπήρξαν στιγμές που δεν δημοσιεύω τίποτα για τα γενέθλια του μπαμπά μου και οι άνθρωποι χάνουν το μυαλό τους. Μου λένε να αυτοκτονήσω».