Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΚΟΣΜΟΣ

Μαντόνα: Εντυπωσίασε το κοινό η 11χρονη κόρη της Estere με τις χορευτικές της φιγούρες (vid)

Newsbomb

Το πολυαναμενόμενο σόου της Μαντόνα στο γήπεδο O2 Arena του Λονδίνου ήταν ό,τι ήλπιζαν οι θαυμαστές της και κάτι περισσότερο, μετά τη μακρά αναμονή τους για να την απολαύσουν και πάλι επί σκηνής. Την παράσταση έκλεψαν τα παιδιά της

Η κόρη της Μαντόνα, Estere έκλεψε τις εντυπώσεις στο Λονδίνο το βράδυ της Κυριακής καθώς ανέβηκε στη σκηνή κατά τη διάρκεια της Celebration Tour της μητέρας της στο O2.

Η πολυαναμενόμενη περιοδεία του εμβληματικής τραγουδίστριας ξεκίνησε το βράδυ του Σαββάτου και ήταν η πρώτη παράσταση από τις 78 σόου σε 15 χώρες.

Ως έκπληξη για τους θαυμαστές της κατά τη διάρκεια του σόου, η Madonna ενώθηκε στη σκηνή από τα παιδιά της Lourdes, 27, Chifundo 'Mercy' James, 17, και Estere, 11.

Η Mercy έπαιξε την εμβληματική επιτυχία της μαμάς της Bad Girl σε ένα πιάνο ενώ η Λούρδη έδειξε τις χορευτικές της κινήσεις.

Ωστόσο, αυτή που τράβηξε την προσοχή των θαυμαστών ήταν η Estere καθώς viral έχουν τα βίντεο με τη νεαρή να χορεύει τις εμβληματικές επιτυχίες της μητέρας της.

Υπενθυμίζεται ότι μετά την περιπέτεια της υγείας της και την αναβολή της περιοδείας Celebration Tour για μήνες μέχρι να επανέλθει πλήρως, η Μαντόνα πραγματοποίησε την πρώτη της συναυλία στην O2 Arena του Λονδίνου, με 20 χιλιάδες θεατές να την καταχειροκροτούν.

Το βράδυ του Σαββάτου (14/10) ήταν ξεχωριστό για τους φαν της τραγουδίστριας που εξασφάλισαν το εισιτήριό τους για το λαμπερό σόου που κράτησε δύο ώρες. Η ίδια η τραγουδίστρια άλλαξε πολλά κοστούμια κατά τη διάρκεια της συναυλίας της, ξεχώρισε όμως ένας μαύρος κορσές, remake του εμβλητικού ρούχου του Jean Paul Gaultier, που συνδέθηκε με την βασίλισσα της ποπ για πάντα.

Η ποπ σταρ απευθύνθηκε στο κοινό μιλώντας για την «τρελή χρονιά» που πέρασε, μίλησε για τα θύματα του AIDS, τραγούδησε ένα κομμάτι του Φρέντι Μέρκιουρι και εμφανίστηκε στη σκηνή με τα παιδιά της, στην πρώτη από τις 78 συναυλίες που περιλαμβάνει αυτή η τουρνέ.

Στο τέλος του σόου, η Mαντόνα και η μεγαλύτερη κόρη της Λούρδη που γιόρτασε τα 27α γενέθλιά της τη μεγάλη βραδιά την επευφημούσαν, κρατώντας ψηλά τον αριθμό «10», δίνοντάς της την τέλεια βαθμολογία που της άξιζε.