Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΚΟΣΜΟΣ

Η συναυλία της Μαντόνα στην O2 Arena τελείωσε απότομα λόγω παραβίασης του ωραρίου

Newsbomb

Η Μαντόνα φέρεται να γλίτωσε ένα πρόστιμο 300.000 λιρών, καθώς παραβίασε έναν βασικό κανόνα κατά τη διάρκεια της συναυλίας της «Celebration Tour» στην O2 Arena του Λονδίνου, αναφέρει η Daily Mail.

Ενώ το σόου της ήταν προγραμματισμένο να τελειώσει στις 10.30μ.μ., η βασίλισσα της ποπ δεν το τήρησε με αποτέλεσμα να λήξει απότομα, στις 11 μ.μ. Η τραουδίστρια άφησε εκτός τέσσερα τραγούδια από τη setlist της και τους θαυμαστές της έκπληκτους.

Πιστεύεται ότι η συναυλία διακόπηκε, επειδή δεν τηρήθηκε το ωράριο λειτουργίας του χώρου, σύμφωνα με το οποίο, οι εκδηλώσεις στην αρένα τελειώνουν το αργότερο στις 23:00 Δευτέρα με Σάββατο και το αργότερο στις 22:30 την Κυριακή. Όπως αναφέρει η Sun θα μπορούσε να της επιβληθεί πρόστιμο 300.000 λιρών.

Οι «στεναχωρημένοι» θεατές έχασαν την ευκαιρία να ακούσουν το «Like A Virgin», το «B***h I'm Madonna», το «Holiday» και το «Celebration» ενώ κινδύνεψαν να χάσουν και τον τελευταίο συρμό του μετρό.

Μετά το τέλος της συναυλίας οι θαυμαστές της Madonna έσπευσαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να δηλώσουν την απογοήτευσή τους σημειώνοντας ότι θα μπορούσε να είχε τελειώσει κανονικά το σόου αν εμφανιζόταν νωρίτερα στη σκηνή.