Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΚΟΣΜΟΣ

Σοκ στην Ινδία: 56χρονος CΕΟ έπεσε στο κενό από κλουβί στο πάρτι της εταιρείας του - To viral βίντεο

Newsbomb

Σε τραγωδία εξελίχθηκε το πάρτι μίας εταιρείας τεχνολογίας στην Ινδία όταν ο επικεφαλής της βρήκε τραγικό θάνατο μπροστά στα μάτια του τρομοκρατημένου πλήθους. 

Ο διευθύνων σύμβουλος μιας ιδιωτικής εταιρείας άφησε την τελευταία του πνοή στο Χαϊντεραμπάντ την Παρασκευή, αφού ο ίδιος και ο συνάδελφός του είχαν ένα ατύχημα κατά τη διάρκεια των εορτασμών για το «ασημένιο ιωβηλαίο» Vistex Asia, το οποίο γιορταζόταν επί δύο ημέρες στη Ramoji Film City.

Κατά τη διάρκεια του «πάρτι» ο CEO Σαντζάι Σαχ, 56 ετών, με έδρα τις ΗΠΑ και ο πρόεδρος της εταιρείας του Ρατζού Ντάτλα, 52 ετών, μπήκαν σε ένα σιδερένιο κλουβί που είχε μεταλλικό πάτο και ξύλινο φράχτη. Το κλουβί κρεμόταν από έναν γερανό σε ύψος 7 μέτρων μέσω ενός σύρματος 6 χιλιοστών. Καθώς το σιδερένιο κλουβί κατέβαινε, το σύρμα έσπασε από τη μία πλευρά και έπεσαν και οι δύο στη τσιμεντένια σκηνή, πρόσθεσε η αστυνομία.

Μεταφέρθηκαν εσπευσμένα στο νοσοκομείο όπου ο πρώτος υπέκυψε στα τραύματά του ενώ υποβαλλόταν σε θεραπεία. Η κατάσταση του δεύτερου είναι κρίσιμη, δήλωσε η αστυνομία στο India Today. Αν και η αιτία αποδόθηκε σε σπασμένο σύρμα, οι αρχές ερευνούν το περιστατικό και την ελαττωματική κλούβας. Οι δύο άνδρες βρέθηκαν στην Ινδία για να γιορτάσουν το ασημένιο ιωβηλαίο τους στην Vistex Asia, το οποίο γιορταζόταν επί δύο ημέρες στη Ramoji Film City.

«Το να κατεβάσουν τον Σάχ και τον Ρατζού από το κλουβί στη σκηνή ήταν μια προγραμματισμένη εκδήλωση για την έναρξη των εορτασμών», είπε εκπρόσωπος της εταιρείας στο πρακτορείο. Η Vistex, ιδρύθηκε από τον Σαχ το 1999 και είναι μια εταιρεία παροχής συμβουλών με περισσότερα από 20 παγκόσμια γραφεία και μια πλούσια λίστα πελατών που περιλαμβάνει εταιρείες όπως GM, Yamaha, Coca-Cola κοκ

Γεννημένος στη Βομβάη της Ινδίας, ο άτυχος άνδρας εδώ και 10 χρόνια είχε μεταναστεύσει στην Αμερική όπου σπούδασε στο Lehigh University