Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΚΟΣΜΟΣ

Μπεν Άφλεκ: «Εσύ είσαι η JLo κι εγώ ο BLo» - Το ξεκαρδιστικό διαφημιστικό του Super Bowl

Newsbomb

Ο Μπεν Άφλεκ τρώει ντόνατς και μιλάει με την Τζένιφερ Λόπεζ στη διαφήμιση του Super Bowl

Η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ είναι ένα από τα ζευγάρια της σόουμπιζ του εξωτερικού που απολαμβάνουν να σχολιάζουν όλοι!

Οι εμφανίσεις τους τραβάνε πάντα τα φλας των φωτογράφων, ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι που σχολιάζουν τη στάση του Μπεν Άφλεκ, ο οποίος δεν φαίνεται να διασκεδάζει και πολύ τις δημόσιες συναθροίσεις και τις κοσμικές συγκεντρώσεις όπου δίνει το παρών με την καλή του.

«Βαριέται; Όχι. Μελετά, παρακολουθεί τα πάντα», λέει ο Μπεν Άφλεκ σε βίντεο που κυκλοφόρησε και αποτελεί διαφημιστικό γνωστής αλυσίδας πώλησης ντόνατς, για το Super Bowl της Κυριακής 11 Φεβρουαρίου και αποδεικνύει ότι αν μη τι άλλο έχει χιούμορ.

Αφορμή για την εν λόγω διαφήμιση το σχόλιο κάτω από μία φωτογραφία του Άφλεκ και της Λόπεζ σε κάποια τελετή βραβείων, που έγραφε «Ο Μπεν θα προτιμούσε να είναι στα DD».

«Γεια σου αγάπη μου τι κάνεις; Είχα ένα τρελό όνειρο, θα το λατρέψεις. Σκάρωσα κάποιες μελωδίες και εσύ ήθελες να τις κάνουμε άλμπουμ. Είχα και μια περσόνα φτιαγμένη, πώς είσαι εσύ η JLo απλά εγώ θα ήμουν ο BLo», λέει στη συνέχεια, μιλώντας -δήθεν- στο τηλέφωνο με την Τζένιφερ Λόπεζ.

Όμως η άρνηση της συζύγου του να κάνουν το άλμπουμ τον πεισμώνει και αποφασίζει να αποδείξει ότι μπορεί και μόνος του.

Όλα αυτά ενώ καταβροχθίζει ένα τεράστιο ντόνατ με σοκολάτα και απολαμβάνει τον καφέ του, φυσικά από την γνωστή αλυσίδα.

Μήπως η Τζένιφερ το ξανασκεφτεί μετά από τόση προσπάθεια;