Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΚΟΣΜΟΣ

Μακελειό σε σχολικό συγκρότημα με νεκρούς και τραυματίες

Γιάννης Φιλιππάκος Γιάννης Φιλιππάκος

Νέο μακελειό σε σχολικό συγκρότημα συγκλονίζει τις Ηνωμένες Πολιτείες. Ένας μαθητής άνοιξε πυρ σε σχολείο της πόλης Μέρισβιλ στην Πολιτεία της Ουάσιγκτον, πρωτού στρέψει πάνω του την κάνη και αυτοκτονήσει.

Όπως αναφέρουν τα τοπικά ΜΜΕ, ο δράστης και ένα ακόμα άτομο έπεσαν νεκροί, ενώ τουλάχιστον επτά άνθρωποι είναι τραυματίες στο σχολείο Marysville-Pilchuck High School που βρίσκεται βόρεια του Σηάτλ. Οι τραυματίες έχουν μεταφερθεί με ελικόπτερο σε κοντινό νοσοκομείο.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι, ένας νεαρός που πιστεύεται ότι ήταν μαθητής, άνοιξε πυρ κατά των συμμαθητών στην καφετέρια του σχολείου και στην συνέχεια έστρεψε το όπλο στο κεφάλι του και αυτοκτόνησε.

Το σχολείο είναι γεμάτο ασθενοφόρα και η αστυνομία διεξάγει έρευνες από δωμάτιο σε δωμάτιο.

Τα τηλεοπτικά δίκτυα μεταφέρουν εικόνες μαθητών που έχουν συγκεντρωθεί στο πάρκινγκ της σχολής και σε αθλητικές εγκαταστάσεις.

Η ενημέρωση της αστυνομίας είναι πως στο συγκεκριμένο σχολείο ακούστηκαν πυροβολισμοί και πως έχει κλείσει προκειμένου να διεξαχθούν έρευνες.

Ένας μαθητής, κλεισμένος σε αίθουσα ειδοποίησε το CNN τονίζοντας πως ακούγονται πυροβολισμοί από την καφετέρια του κτηρίου.