Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΚΟΣΜΟΣ

Ανάπηρος σηκώθηκε ξανά για τον πρώτο χορό με τη γυναίκα του

Newsbomb

Τις καρδιές εκατομμυρίων χρηστών του διαδικτύου (και όχι μόνο) άγγιξε η ιστορία ενός 27χρονος Αμερικανού, ο οποίος στάθηκε για πρώτη φορά στα πόδια του μετά το ατύχημα που είχε με τη μηχανή του τον Αύγουστο του 2012, προκειμένου να χαρίσει στη γυναίκα του τον πρώτο τους χορό μετά το γάμο τους.

Το ζευγάρι ήταν μόλις 4 μήνες μαζί, όταν ο Joey Johnson έμεινε παράλυτος από τη μέση και κάτω, ωστόσο η Michelle, όχι μόνο δεν τον εγκατέλειψε, όχι μόνο τον στήριξε, αλλά αποφάσισε να περάσει το υπόλοιπο της ζωής της μαζί του, γιατί όπως υποστηρίζει η ίδια, ήξερε πως «είναι η αδερφή ψυχή μου».

Και πώς όχι όταν δεν έχουν μόνο το ίδιο επίθετο, αλλά γεννήθηκαν και την ίδια ημέρα!

«Ξέραμε πως ήταν γραφτό να είμαστε μαζί», δήλωσε στο ABC η 27χρονη κοπέλα, με το γάμο τους να προγραμματίζεται για τις 28 Ιουνίου του 2014, μία ημέρα πριν τα κοινά τους γενέθλια.

Μια ημέρα που θα μείνει αξέχαστη στη Michelle, λόγω του ξεχωριστού δώρου που έλαβε.

Ο Joey, βετεράνος του Αφγανιστάν, με τη βοήθεια των φίλων του που υλοποίησαν το σχέδιό του, κατάφερε - στη γαμήλια δεξίωσή τους - να κοιτάξει και πάλι στα μάτια την αγαπημένη του χωρίς να σηκώσει το κεφάλι...

Ένας χορός, κάτι τόσο απλό που αποτελούσε για το ζευγάρι μέχρι εκείνη την ημέρα άπιαστο όνειρο, μόλις είχε διαβεί με περίσσιο θάρρος και δάκρυα τις πύλες της πραγματικότητας.

«Όλοι έκλαιγαν. Ήταν απίθανο να στέκεται όρθιος και να χορεύουμε πρόσωπο με πρόσωπο», δήλωσε η Michelle, αδυνατώντας να κρύψει τη συγκίνησή της...