Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΚΟΣΜΟΣ

Πέθανε στην αγρυπνία και ο αδελφός του Ιταλού τραγουδιστή!

Newsbomb

Την τραγωδία που «χτύπησε» την οικογένεια του Ιταλού τραγουδιστή Πίνο Μάνγκο αδυνατεί να συλλάβει ο ανθρώπινος νους, καθώς λίγες ώρες μετά το θάνατό του πάνω στη σκηνή, έχασε τη ζωή του και ο αδερφός του!

Ο 75χρονος Τζοβάνι, αδυνατώντας να αντέξει τον πόνο από το χαμό του αδερφού του, ξεψύχησε, προδομένος επίσης από την καρδιά του, στην αγρυπνία για το διάσημο καλλιτέχνη και ενώ προσευχόταν μαζί με συγγενείς και φίλους…

Οι γιατροί στο νοσοκομείο της Ποτέντσα, όπου διακομίστηκε εσπευσμένα, απλά επιβεβαίωσαν το θάνατό του, ενώ σύμφωνα με ιταλικά Μέσα, δύο ακόμη ξαδέλφια του Mango υπέστησαν λιποθυμικό επεισόδιο, μόλις πληροφορηθήκαν το νέο τραγικό συμβάν.

Υπενθυμίζεται ότι ο 60χρονος ερμηνευτής του Mediterraneo, αφού ζήτησε συγγνώμη από το κοινό του στην περιφέρεια Μπαζιλικάτα της Κάτω Ιταλίας, σταμάτησε να τραγουδά, ενώ λίγο αργότερα άφησε την τελευταία του πνοή λόγω εμφράγματος.

Στα πιο γνωστά του Πίνο συγκαταλέγεται το Bella d'Estate (τους στίχους του οποίου είχε γράψει με τον Λούτσιο Ντάλλα), το Sirtaki, του 1990 (από τον ομώνυμο δίσκο), αλλά και τα κομμάτια Oro, Bella d' Estate, Nella mia città, Lei verrà.

Αξίζει, τέλος, να σημειωθεί ότι η «δική» μας Ελευθερία Αρβανιτάκη διασκεύασε το τραγούδι του, Come Μοnna Lisa, μετονομάζοντάς το σε «Μην ορκίζεσαι».