Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΚΟΣΜΟΣ

Αντιλόπη αναζητά θαλπωρή από μία λεοπάρδαλη και…

Newsbomb

Μερικές φορές, και τις αγνότερες των προθέσεων να έχεις, οι νόμοι της φύσης – πόσο μάλλον της άγριας – είναι σκληροί και στις περισσότερες των περιπτώσεων απαράβατοικαι αμείλικτοι.

Και αυτό το αντιλήφθηκε με τον πιο οδυνηρό τρόπο μια αφρικανική αντιλόπη, η οποία ήλπιζε να πιάσει… φιλίες με μία λεοπάρδαλη, αγνοώντας – λόγω του νεαρού της ηλικίας της – πως αποτελεί γι΄αυτήν το καλύτερο… πιάτο.

Και μπορεί στην αρχή να φαίνεται πως τα… βρίσκουν, ωστόσο το δολοφονικό αιλουροειδές μάλλον αλλάζει γνώμη. Στην απόφασή του μάλιστα αυτή ίσως και να συνέβαλε το γεγονός ότι η μικρή αντιλόπη είχε τόσο ανάγκη για παιχνίδι που δεν το άφηνε σε ησυχία.

«Δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο. Η αντιλόπη δεν έδειχνε ίχνος φόβου. Η λεοπάρδαλη ανταποκρινόταν μάλιστα αρχικά στα "παιχνίδια"», ανέφερε ο 31χρονος φυσιοδίφης Estiaan Houy - ο οποίος «συνέλαβε» το περιστατικό στο Εθνικό Πάρκο Kruger της Νοτίου Αφρικής - εξηγώντας πως πολλές φορές, είτε οι νεαρές λεοπαρδάλεις παίζουν με το… γεύμα τους εξαιτίας κυνηγητικής απειρίας, είτε οι ενήλικες για διασκέδαση.

«Στην προκειμένη περίπτωση όμως η αντιλόπη δεν παίζει. Είναι μικρή και αναζητά μητρικό χάδι. Γι΄αυτό και τρίβει το πρόσωπό της στη λεοπάρδαλη, η οποία ίσως και να περιμένει τη μητέρα της πριν τη σκοτώσει για ένα μεγαλύτερο γεύμα», συμπλήρωσε ο Houy, σημειώνοντας πως το όλο σκηνικό κράτησε περισσότερο από μία ώρα...