Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΚΟΣΜΟΣ

Κίνα: Πέταξε... χειροβομβίδα στον οδηγό επειδή δεν σταμάτησε στη στάση!

Newsbomb

Λίγο… βαρύτερα από το… μέσο φυσιολογικό επιβάτη πήρε ένας 77χρονος Κινέζος το γεγονός ότι ο οδηγός σταμάτησε το λεωφορείο λίγα μέτρα μακριά από τη στάση.

Ο Wang Shichao έκρινε έτσι πως έπρεπε να… τιμωρήσει για το ολέθριο λάθος τον οδηγό, πετώντας του μια χειροβομβίδα! Για καλή τύχη ωστόσο… όλων, η χειροβομβίδα ήταν παλιάς τεχνολογίας και δεν εξερράγη, βγάζοντας μόνο μια μικρή λάμψη και αφήνοντας πίσω λευκό καπνό.

«Κρατούσε τη χειροβομβίδα στο κελάρι του για αρκετά χρόνια και αποφάσισε να τη χρησιμοποιήσει, προκειμένου να πάρει εκδίκηση με μια επίθεση αυτοκτονίας. Ήταν έκπληκτος που επέζησε τόσο ο ίδιος, όσο και ο οδηγός», τόνισε εκπρόσωπος των Αρχών της Jinhua, προσθέτοντας: «Μετά την αποτυχημένη έκρηξη, οι άλλοι επιβάτες, οργισμένοι, ακινητοποίησαν τον συνταξιούχο μέχρι να φθάσει η αστυνομία».

Στη δίκη του, μάλιστα, ο Wang εξέφρασε το θυμό του επειδή ο οδηγός δεν είχε σταματήσει ακριβώς στη στάση του λεωφορείου την προηγούμενη φορά!

«Του παραπονέθηκα κι αυτός με προσέβαλε. Αποφάσισα έτσι να πάρω τη χειροβομβίδα μαζί μου για να τον εκδικηθώ όταν τον συναντούσα ξανά», τόνισε, αποκαλύπτοντας πως έκανε πέντε διαδρομές με το λεωφορείο μέχρι να πετύχει τον οδηγό…