Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΚΟΣΜΟΣ

Συγκλονιστικό: Βρήκε την οικογένειά του μετά από 25 χρόνια μέσω Google Earth (video)

Newsbomb

Συνταρακτική η ιστορία ενός νεαρού που βρήκε την μητέρα του, 25 χρόνια αφότου αποχωρίστηκε από την οικογένειά του, μέσω της υπηρεσίας Google Earth.

Ο, τότε, πεντάχρονος Σαρού Μπρίρλεϋ, παίζοντας με τον αδερφό του, μπήκε κατά λάθος σε τραίνο κι απομακρύνθηκε 1000 μίλια από το σπίτι του, καταλήγοντας να ζητιανεύει στους δρόμους της Ινδίας.

Τον βρήκε μία φιλανθρωπική οργάνωση, τον έσωσε από το δρόμο, δίνοντάς τον για υιοθεσία σε μία οικογένεια στην Αυστραλία.

25 χρόνια μετά, απόφοιτος πανεπιστημίου και φτασμένος επιχειρηματίας πια, κατάφερε να αναγνωρίσει το πατρικό του μέσω της υπηρεσίας Google Earth και ταξίδεψε στην πατρίδα του για να βρει ξανά τη βιολογική του μητέρα.

Ο ίδιος παραδέχεται πως, παρότι μεγάλωσε σε περιβάλλον αγάπης χάρη στους θετούς του γονείς, ποτέ δεν έπαψε να σκέφτεται την οικογένειά του και να αναζητά τους δεσμούς με το παρελθόν. Μεθοδικά έψαχνε στους χάρτες για να εντοπίσει σημεία – ορόσημα που θυμόταν από την παιδική του ηλικία.

Η περιπέτεια του 30χρονου άνδρα θα γίνει, τώρα, κινηματογραφική ταινία, με πρωταγωνιστές τη Νικόλ Κίντμαν και τον ηθοποιό του Slumdog Millionaire, Ντεβ Πατέλ.