Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΚΟΣΜΟΣ

Ισπανία: Ταύρος έστειλε στην εντατική Αμερικανό τουρίστα! (video+photos)

Newsbomb

Το μένος ενός ταύρου, ο οποίος έχει προφανώς κακοποιηθεί στο «βωμό» της ισπανικής παράδοσης ένιωσε (κυριολεκτικά) στο… πετσί του ένας 20χρονος Αμερικανός τουρίστας, ο οποίος θεώρησε καλή ιδέα να πάρει μέρος στο φεστιβάλ ταυρομαχίας της ισπανικής πόλης Ciudad Rodrigo.

Ο άτυχος νεαρός, ο οποίος πάντως πήγαινε… γυρεύοντας, χρειάστηκε να υποβληθεί σε τρίωρη χειρουργική επέμβαση, αφού μεταφέρθηκε σε τοπικό νοσοκομείο πλημμυρισμένος στα αίματα, βαριά τραυματισμένος και ημίγυμνος.

Σημειώνεται ότι ο Μπένζαμιν Μίλερ, ο οποίος επισκέφθηκε μαζί με μια ομάδα φοιτητών από τις ΗΠΑ το ετήσιο φεστιβάλ ταυρομαχίας στην μικρή ισπανική πόλη, αφού πρώτα τραυματίστηκε σοβαρά στους μηρούς , στο σφιγκτήρα μυ και στην πλάτη από τα κέρατα του ταύρου, εκσφενδονίστηκε στον αέρα, παραμένοντας ακολούθως σε ημιλιπόθυμη κατάσταση στη μέση του δρόμου.

Παρά τις προσπάθειες των φίλων του να τον γλιτώσουν από τη δικαιολογημένη οργή του μανιασμένου ζώου, ο άτυχος νέος μεταφέρθηκε βαριά τραυματισμένος σε νοσοκομείο της Σαλαμάνκα όπου υποβλήθηκε σε τρίωρη χειρουργική επέμβαση.

Ο χειρουργός Enrique Crespo δήλωσε μάλιστα έκπληκτος από το μέγεθος της πληγής στο μηρό του αριστερού ποδιού του 20χρονο, καθώς είχε μήκος 40 εκατοστά!

«Δεν είναι ο χειρότερος τραυματισμός που έχω δει, αλλά είναι το μεγαλύτερο τραύμα που έχω αντιμετωπίσει ποτέ», δήλωσε χαρακτηριστικά μετά την επέμβαση.

Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι εκτός από τον 20χρονο Αμερικανό, στο φεστιβάλ τραυματίστηκαν επίσης (ελαφρύτερα) ένας 46χρονος Σκοτσέζος και ένας 31χρονος Ισπανός.

Η πόλη Ciudad Rodrigo, με 14.000 κατοίκους, βρίσκεται στα σύνορα με την Πορτογαλία, ενώ είναι ιδιαίτερα δημοφιλής τουριστικός προορισμός κατά τη διάρκεια του τετραήμερου ετήσιου φεστιβάλ ταυρομαχιών.