Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΚΟΣΜΟΣ

Video σοκ: Ταϊβανέζος έδεσε το μωρό του στο τιμόνι αυτοκινήτου!

Newsbomb

Σοκαρισμένη είναι η κοινή γνώμη (και όχι μόνο) της Ταϊβάν από τη δημοσιοποίηση ενός video, στο οποίο ένας πατέρας οδηγός έχει δέσει στο τιμόνι του αυτοκινήτου του το παιδί του!

Το γεγονός μάλιστα ότι η σύζυγος του ασυνείδητου 39χρονου Yong Liao και μητέρα του μωρού είναι αυτή που τραβάει το video, επιτείνει την αίσθηση του αποκρουστικού.

Παρόλα αυτά, αξίζει να σημειωθεί πως σύμφωνα με τα τοπικά Μέσα, οι κοινωνικοί λειτουργοί της χώρας δεν πρόκειται να προβούν σε κάποια ενέργεια, παρά το γεγονός ότι το άτυχο μωράκι είδε το πρώτο φως του ήλιου μόλις πριν από ένα μήνα!

«Δεν ξέρω γιατί μας επικρίνουν όλοι. Δεν ήμασταν σε κεντρικό δρόμο εκείνη την ώρα. Μόλις είχαμε σταθμεύσει σε ένα πρατήριο καυσίμων», υποστήριξε η μητέρα.

Από την πλευρά του, ο Wang Wei-Jun, διευθυντής της Επιτροπής της Ταϊβάν για τη Βελτίωση των Δικαιωμάτων του Παιδιού, τόνισε, μετά το σάλο που προκλήθηκε: «Κοιτάζοντας το βίντεο, δεν φαίνεται να υπάρχει σκόπιμη κακοποίηση του παιδιού. Είναι δίκαιο πάντως να πούμε ότι οι γονείς αυτοί είναι κακό παράδειγμα για τους άλλους και αυτό που έκαναν σίγουρα επικίνδυνο»…