Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΚΟΣΜΟΣ

Σοκαριστικό video: Ηλικιωμένη πετά καυτό νερό σε έγκυο!

Newsbomb

Ιδιαίτερη αίσθηση και αποτροπιασμό έχει προκαλέσει ένα video που κάνει τις τελευταίες ώρες το γύρο του διαδικτύου.

Και πώς όχι, όταν σε αυτό, μία έφηβη έγκυος δέχεται επίθεση με ζεματιστό νερό από μία γειτόνισσα!

Η Celma Prado Bustos δεν είδε με καλό… μάτι την πρωτοβουλία της 19χρονης Cynthia Almonte Lira να φωνάξει εργάτες για να χτίσουν έναν καινούριο φράχτη ανάμεσα στα σπίτια τους - καθώς σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της καταπάτησε κομμάτι του κήπου της - με αποτέλεσμα να… ανάψουν τα αίματα.

Η 63χρονη θεώρησε μάλιστα καλή ιδέα να λύσει τις διαφορές της με την άτυχη γυναίκα, πετώντας της καυτό νερό! Αυτό ωστόσο που γιγαντώνει την αίσθηση του σοκαριστικού, είναι πως η Cynthia μεγαλώνει στην κοιλιά της μια νέα ζωούλα, την οποία μάλιστα θα φέρει στον κόσμο σε λίγο καιρό…

«Είναι ιδιοκτησία μου και ένιωσα να απειλούμαι. Έπρεπε να υπερασπιστώ τον εαυτό μου καθώς ζω εδώ μόνη μου και είμαι ηλικιωμένη. Θέλω να είμαι σίγουρη ότι δεν είμαι εύκολος στόχος για κανέναν», τόνισε η θρασύτατη και άσπλαχνη Αργεντίνα, υποστηρίζοντας πως δεν έδωσε ποτέ τη συγκατάθεσή της για το χτίσιμο του φράχτη.

Η άτυχη γυναίκα μεταφέρθηκε - έχοντας υποστεί ισχυρό σοκ - στο νοσοκομείο, όπου υποβλήθηκε σε θεραπεία για εγκαύματα, ενώ η αστυνομία διερευνά πλέον το περιστατικό.

Το μωράκι, ευτυχώς, χαίρει άκρας υγείας.