Ροή Ειδήσεων
ΚΟΣΜΟΣ

Βίντεο – σοκ: 58χρονος παρθένος βίασε μαθήτρια!

Την αίσθηση του αποτρόπαιου επιτείνει ένα σοκαριστικό βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας, με πρωταγωνιστή έναν 58χρονο παρθένο, λίγα δευτερόλεπτα μετά τη σεξουαλική επίθεση εναντίον έφηβης μαθήτριας.

Σε αυτό, ο Christopher James Bahen φαίνεται να απομακρύνεται από τον τόπο του εγκλήματος βάζοντας μάλιστα στην τσέπη το μαχαίρι που χρησιμοποίησε στην επίθεση.

Δευτερόλεπτα νωρίτερα, ένας οδηγός που περνά με το αυτοκίνητο τυχαία από το σημείο, αντιλαμβάνεται την αρρωστημένη πράξη του 58χρονου άνδρα και αφού βάζει όπισθεν, τού φωνάζει να σταματήσει, τρέποντάς τον σε φυγή. Δυστυχώς ωστόσο ήταν ήδη αργά.

Ο Bahen παραδέχθηκε την ενοχή του στο δικαστήριο, ομολογώντας πως απείλησε την άτυχη κοπέλα, με μαχαίρι, από πίσω, πριν τη βιάσει, χρησιμοποιώντας τα δάχτυλά του! Οι Αρχές έφθασαν μέχρι το σπίτι του ακολουθώντας τα ίχνη αίματος του κοριτσιού. Εκεί εντόπισαν τo μαχαίρι, τα ματωμένα του ρούχα, αλλά και μια κάμερα που έβλεπε στο δρόμο, με την οποία κατέγραφε τα παιδιά καθώς πήγαιναν σχολείο…

Στο δικαστήριο, ο Αυστραλός δήλωσε μετανιωμένος, υποστηρίζοντας πως βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ, αλλά και πως δεν είχε ποτέ ολοκληρωμένη σεξουαλική επαφή με άλλη γυναίκα.

Ροή Ειδήσεων

BEST OF NETWORK

Η ημερήσια ενημέρωσή σου

NEWSBOMB NEWSLETTER